Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Topklargjort, brugt Fiat

Folkekære Fiat stammer fra Italien og har eksisteret siden 1899. Fiat har altså gennem mere end et århundrede skabt skønne biler – men biler er faktisk ikke det eneste, Fiat har kreeret i sin levetid. Nej det italienske mærke har også prøvet kræfter med fremstilling af blandt andet jernbanevogne, lokomotivmotorer, militærkøretøjer og fly. I dag er det dog ikoniske biler som elskværdige Fiat 500 og populære Fiat Punto, Fiat er mest kendt for, og du skal ikke lede særlig længe på de danske veje for at spotte en af disse. Fiats biler udstråler masser af personlighed og charme, og så kommer de i et prisleje, hvor alle kan være med. Derfor er de blandt andet et populært valgnår nye, unge billister skal købe deres første bil.  

Uanset om du er på jagt efter ny personbil, familiebil eller minibil, har Fiat en model, der opfylder dine behov. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Fiat til både salg og leasing. Alle vores nyere, brugte biler topklargøres af professionelle, så du er sikret en brugt Fiat i topkvalitet.  

Privatleasing af brugt Fiat

Har du udset dig en af de mange labre Fiat-modeller, bør du overveje privatleasing. Der er rigtig mange fordele ved at privatlease. Først og fremmest slipper du for økonomiske bekymringer. Der følger nemlig en masse økonomisk tryghed med, når du privatleaser. Det skyldes, det fremgår af din leasingaftale, præcis hvad bilen koster digNår du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30% af bilens anskaffelsessum, og derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Du skal ikke tænke på hverken service, værkstedsregninger eller afskrivning på bilen. Dertil får du masser af fleksibilitet. Du bestemmer helt selv, hvor længe Fiat’en skal være din, og du får altså mulighed for at skifte bil meget oftere, end hvis du købte den.  

Når du leaser

Når du leaser en af vores nyere, brugte Fiat, fastsættes din månedlige ydelse ud fra forskellige parametre heriblandt dine valg af forsikringer og serviceaftaler, dit estimerede kørselsbehov og en procentdel af din Fiats registreringsafgift. Længden på leasingperioden bestemmer du selv, dog varer en typisk leasingperiode mellem 12-36 måneder. Når det er tid til, at du skal af med bilen igen, triller du den blot tilbage til os i god stand. Du kan læse meget mere om privatleasing hos Lindholm Biler her.   

Køb brugt Fiat hos Lindholm Biler

Hos Lindholm biler kan du privatlease, men du kan faktisk også købe dig en af vores nyere, brugte Fiat. Alle vores nyere, brugte Fiat topklargøres professionelt, så de står i tip-top stand. Ja du fristes faktisk til at tro, at de kommer direkte fra producenten, selvom prisen afslører, at det ikke er tilfældet. Du sparer nemlig en masse penge på at købe eller lease en af vores skønne, nyere, brugte Fiat. Har du spørgsmål eller blot brug for en snak med os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du finder alle vores kontaktinformationer lige her