Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 11 resultater

Topklargjorte, brugte Ford

Amerikanske Ford har lavet pragtfulde biler i mere end 110 år, og det ser på ingen måde ud til, at de stopper med det foreløbig. Ford er kendt for at lave biler i fremragende kvalitet til priser selv børnefamilier kan være med på. Ford har et bredt sortiment af biler lige fra de store rummelige familiebiler til høje SUV’er med formidabelt overblik over vejen foran dig samt små minibiler, der gør det særdeles godt som bil nummer to eller som bybil. Det særlige ved Ford, og måske specielt vigtigt for brugte Ford, er, at du får rigtig meget bil for pengene. De amerikanske biler er nemlig billige, når det kommer til service, reparation og reservedele samt i generel vedligeholdelse.  

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af topklargjorte, brugte Ford til salg og privatleasing. Alle vores biler er klargjorte, så de altid står knivskarpt og nærmest føles som nye.  

Ford privatleasing 

Det kan være super fordelagtigt at privatlease frem for at købe, hvis du ønsker masser af økonomisk tryghed som bilejer. Det særlige ved privatleasing frem for køb er nemlig, at du hverken skal bekymre dig om afskrivning på bilen eller udgifter til syn og service – det hele er nemlig inkluderet i leasingaftalen. Med privatleasing af en Ford skal du faktisk kun betale en førstegangsydelse, der max er 30 % af bilens anskaffelsessum samt en fast månedlige ydelse, der bliver fastsat ud fra dit kørselsbehov, en procentdel af registreringsafgiften på bilen samt dine valg af forsikringer og serviceaftaler. Så har du brug for en forholdsvis ny bil, men synes du, at det er mange penge at skulle smide på en gang for en brugt Ford, kan du med god samvittighed privatlease en brugt Ford her hos Lindholm Biler. Det særlige ved leasing frem for køb er desuden, at du har mulighed for at skifte bil ofte. 

Når du privatleaser en Ford 

Ved privatleasing af en brugt Ford hos Lindholm Biler, har du mulighed for at vælge lige præcis de ekstraaftaler som passer til dig. Du kan læse mere om alle vores aftaler her. Når din privatleasing aftale laves, kan du helt selv bestemme over, hvor lang tid du vil lease bilen. Du bør dog være opmærksom på, at leasingaftaler normalt strækker sig over 12-36 måneder, og at du blot skal levere bilen tilbage til os, når din aftale udløber. Du skal altså hverken bekymre dig om restværdi eller om at komme af med bilen igen. Hos Lindholm Biler klarer vi det hele for dig.  

Køb brugte Ford hos Lindholm Biler 

Ved Ford leasing eller køb af en brugt Ford hos Lindholm Biler, får du en nyere, brugt bil, der nærmest står som ny. Alle vores brugte biler er nemlig alle sammen af nyere dato og er blevet klargjorte, så de står knivskarpt. Har du spørgsmål til vores mange brugte Ford til salg og leasing, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al den nødvendige kontaktinformation lige her.