Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Brugt Ford Focus

Ford Focus har efterhånden en del år på bagen. Den første generation blev lanceret i 1998 og har siden da været utrolig populær takket være fremragende køreegenskaber, fantastiske motorer og en særdeles rummelig kabine. Det er en fornøjelse at sidde bag rattet i en brugt Ford Focus. Styringen er knivskarp og utrolig behagelig, og så ligger Focus’en utroligt godt på vejen, da den er vel afbalanceret. En brugt Ford Focus er en formidabel mellemklassebil, der byder på lækkert dynamisk design i rene linjer, smukt udført interiør og høj sikkerhed. Nyere, brugte Ford Focus er nemlig udstyret med avancerede køreassistanceteknologier og scorer fem stjerner i sikkerhedstests. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Ford Focus til salg og leasing.  

Privatleasing af brugt Ford Focus 

Det kan sommetider være fordelagtigt at lease frem for at købe. Det skyldes, at leasing og i særdeleshed privatleasing giver masser af økonomisk tryghed. Hos Lindholm Biler er det muligt både at købe eller privatlease en nyere, brugt Ford Focus. Privatleasing er et oplagt valg til dig, der har behov for at skifte bil forholdsvis ofte og altid ønsker at vide, hvad det koster at have bil. Med privatleasing betaler du eksempelvis en førstegangsydelse på max 30 % af bilens anskaffelsessum, hvis du skulle have købt den, samt en fast månedlige ydelse. Den lave førstegangsydelse gør, at det er billigere at erhverve sig bilen. Med privatleasing får du masser af økonomisk sikkerhed. Du kan nemlig lægge alle udgifter på bilen ind i dit budget. Den månedlige ydelse fastsættes nemlig ud fra dit valg af eksempelvis forsikringer og serviceaftaler. Derudover bestemmes den også ud fra dit årlige kørselsforbrug samt procentdel af den brugte Ford Focus’ registreringsafgift.  

Når du leaser 

Når du privatleaser en nyere, brugt Ford Focus, kan du faktisk selv bestemme i hvor lang tid, du vil lease den. En normal leasingperiode ligger mellem 12-36 måneder  men det er faktisk muligt at levere din bil tilbage før tid, hvis dit behov har ændret sig. Hos Lindholm Biler kan du selv være med til at sammensætte din leasingaftale ved at inkludere eksempelvis serviceaftaler og vejhjælp i den faste månedlige ydelse. Når din leasingaftale udløber, leverer du blot din brugte Ford Focus tilbage til os. Du kan blive klogere på privatleasing hos Lindholm Biler her 

Køb brugt Ford Focus stationcar hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler er det muligt både at lease eller købe nyere, brugte Ford Focus. Vi forhandler et stort udvalg af Ford Focus med masser af forskelligt udstyr og i forskellige årgange. Har du spørgsmål vedrørende køb eller leasing af brugte Ford Focus, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder al vores kontaktinformation her.