Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte brugte Mercedes

Tyske Mercedes har eksisteret siden 1926 og har siden da produceret ultralækre biler i eksklusive og luksuriøse designs, hvor komfort og æstetik går op i en højere enhed. Ja, Mercedes er indbegrebet af luksus, og det samme gælder selvfølgelig for brugte Mercedes. Det er dog ikke kun designet, der er kræset for. Brugte Mercedes byder også på formidable køreegenskaber og super komfort. Det tyske bilmærke er således indbegrebet af unik kvalitet, der desuden sikrer, at driftsomkostningerne på luksusbilen ligger i den lave ende. Brugte Mercedes er derfor vejen til en lækker bil, hvis du drømmer om at drøne rundt i en luksus-øse uden at skulle grave alt for dybt i lommerne.  

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Mercedes. Vi har brugte Mercedes til både køb og leasing – og vil du ikke have fat i den helt store tegnebog, kan det være en fordel af lease. 

Privatleasing eller flexleasing af brugt Mercedes

Er drømmen en brugt Mercedes, men er du ikke vild med bekymringerne, der kan følge med som bilejer, så er leasing måske noget for dig. Her får du masser af økonomisk sikkerhed, og du skal ikke tænke på bilens afskrivning, når du drøner afsted. Hos Lindholm Biler kan du lease brugte Mercedes. Der findes to typer leasing, som du kan vælge imellem, når du skal lease en eksklusiv bil. Det drejer sig om privatleasing og flexleasing.  

Privatleasing af brugt Mercedes 

Ved privatleasing af en brugt Mercedes får du masser af økonomisk tryghed. Her kan du lease bilen i en periode mellem 12-36 måneder. Du betaler en førstegangsydelse, når du erhverver dig bilen. Denne ydelse svarer til max 30 % af bilens anskaffelsessum og er ofte lavere. Udover førstegangsydelsen skal du betale en fast månedlig ydelse for at have bilen. Du vil altid kende den faste ydelse, da den bliver fastsat ved leasingaftalens indgåelse. Prisen afhænger af hvilke aftaler, du vælger at inkludere samt dit estimerede årlige kørselsforbrug. Hos Lindholm Biler kan du blandt andet få inkluderet vejhjælp, serviceaftaler og forsikring. Når din privatleasingaftale udløber, leverer du blot din brugte Mercedes tilbage til os. Du skal ikke bekymre dog om restværdi eller afskrivning.  

Flexleasing af brugt Mercedes 

Flexleasing minder meget om privatleasing, men det er ikke helt det samme. Med flexleasing er det modsat privatleasing en restværdi på bilen, når du skal af med den igen efter leasingperiodens udløb. Restværdien på din brugte Mercedes skrives ind i leasingaftalen fra start af og skal afspejle bilens markedsværdi på tidspunktet for aftalens ophør. Derudover er der med flexleasing fri-kilometer – du behøver altså ikke kende dit kørselsbehov inden du flexleaser. Det er værd at overveje flexleasing frem for privatleasing, hvis den brugte Mercedes du har i kikkerten ligger i et prisleje mellem 350.000 og 500.000. Bliv klogere på leasing her. 

Køb brugte Mercedes hos Lindholm Biler 

Når du køber eller leaser en brugt Mercedes hos Lindholm Biler, er det ligesom at blive ejer af en helt ny bil. Alle vores biler er nemlig topklargjorte, så de nærmest fremstår som ny. Du får bare en lækker luksus-Mercedes til en endnu bedre pris. Har du spørgsmål til vores biler, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al kontaktinformation her.