Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Topklargjorte, brugte Nissan Qashqai

Nissan Qashqai er en drøm af en SUV – for er du gal, hvor er den lækkert. Du får en helt formidabel indstigning og et fænomenalt overblik over vejen foran dig. Kørekomforten er i centrum og ja, køreglæden er helt i top. Det er nemlig kræset for det meste i en brugt Nissan Qashqai. Interiøret og kontrolpanelet emmer af gennemført luksus, og der gemmer sig desuden masser af moment og kraft i de forskellige motorer, som du finder i de brugte modeller.  

Der er altså kælet for alt fra designet af den karakteristisk V-formede kølergrill til lygter og udstyr – og hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Nissan Qashqai, der alle sammen står topklargjorte og nærmest føles som nye, når du hopper ind på førersædet af den skønne SUV.  

Privatleasing af brugt Nissan Qashqai

Er du på jagt efter den perfekte SUV, og har du besluttet dig for at Nissan Qashqai er drømmebilen, men er du ikke parat til at grave kilometer-dybt i lommerne, ja så er leasing måske det helt rette for dig. Hos Lindholm Biler kan du nemlig privatlease en nyere, brugt Nissan Qashqai. Privatleasing kræver nemlig kun en lille førstegangsydelse, der max kan blive 30 % af bilens anskaffelsessum, og derefter skal du kun betale en fast månedlig ydelse. Privatleasing af en brugt Nissan Qashqai byder på masser af økonomisk tryghed for dig som bilejer. Du skal nemlig ikke tænke på hverken værkstedregninger, service eller afskrivning på bilen.  

Når du privatleaser

Når du leaser en brugt Nissan Qashqai fastsættes den faste månedlige ydelse ud fra et par forskellige parametre. Den udregnes nemlig ud fra dit valg af forsikringer og serviceaftaler, en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit kørselsbehov. Du kan desuden helt selv bestemme i hvor lang tid, at du vil lease din Qashqai. En typisk leasingperiode er på 12-36 måneder. Når din leasingaftale ophører, skal du blot levere bilen tilbage til os.

Køb brugte Nissan Qashqai hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et bredt udvalg af lækre, nyere, brugte Nissan Qashqai til både salg og leasing. Alle vores brugte Nissan Qashqai står altid topklargjorte og knivskarpt, så du nærmest ikke mærker, at der er tale om en nyere, brugt model og ikke en lige fra fabrikkens samlebånd. Ja, det føles faktisk næsten ligesom at sætte sig ind bag rattet på en spritny bil – bare til en meget mere fordelagtigt pris. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en brugt Nissan Qashqai, er du altid meget velkommen til at kontakte os.