Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Topklargjorte, brugte Porsche

Målet for den prestigefyldte, tyske bilproducent Porsche er at skabe den perfekte sportsvogn. Selvom mange nok vil mene, at Porsches biler er ren perfektion, fortsætter de missionen. Siden den første Porsche trillede på vejene i 1948, har producenten spyttet en lang stribe sportsvogne af samlebåndet, og skulle der udpejes en perfekt sportsvogn, ville alle fingre pege i Porsches retning. Porsche er lig med prestige, lækkerhed og uovertruffen kvalitet. Porsche-menuen byder både på drønhurtige, lækre sportsvogne, der får mundvandet til at løbe og hjertet til at banke og mere fornuftige hverdagsmodeller, som passer perfekt ind i et familieliv. Teknologi er selvfølgelig i højsædet, og komforten er ganske enkelt i top. 

Hvis din drøm er at drøne rundt på de danske veje i en sportsvogn, der er så lækker, at den kunne stoppe al trafik, skal du ikke kigge længere end hos Lindholm Biler. Hos os finder du nyere, brugte Porsche til både salg og leasing. Alle vores Porsche står topklargjorte, som var de spritnye, så du har mulighed for at gøre en rigtig god handel på en af de ellers enormt pebrede luksusmaskiner  

Leasing af brugt Porsche  

Hvis dit allerhøjeste ønske er at blive den glade ejer af en drønlækker sportsvogn, men er du ikke vild med tanken om at tørlægge din bankkonto, så kan leasing være et oplagt valg. Hos Lindholm Biler kan du lease en nyere, brugt Porsche.  

Privatleasing af brugt Porsche  

Der er mange fordele ved privatleasing. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30 % af bilens anskaffelsessumog derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Den faste månedlige ydelse fastsættes ud fra dit kørselsbehov og dine valg af serviceaftaler og forsikringer samt en procentdel af bilens registreringsafgift. Du kan tilvælge vejhjælp samt service- og reparationsaftaler, så du slipper for uventede omkostninger. Privatleasing giver en masse økonomisk tryghed, da du altid ved, hvad din Porsche koster dig at køre rundt i. Du bestemmer selv hvor længe, du vil lease din Porsche, typisk varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder. Bilen skal blot tilbageleveres til Lindholm Biler i god stand, når perioden ophører.   

Flexleasing af brugt Porsche  

Flexleasing minder meget om privatleasing. Forskellen er, at når du flexleaser, indskrives en restværdi på bilen, som er den markedsværdi, vi forventer, bilen er værd, når leasingperioden ophører. Ved flexleasing skal du ikke kende dit kørselsbehov i forvejen – du får nemlig fri kilometer, så du kan drøne lige så meget rundt i din Porschedu vil. Det er selvfølgelig altid en god ide at regne på, om det bedst kan betale sig at privatlease eller flexlease. Som udgangspunkt er flexleasing den bedste løsning, hvis købsprisen på bilen ligger over 500.000 kr. Vil du lease en af vores nyere, brugte Porsche, kan flexleasing muligvis bedst betale sig.   

Køb brugte Porsche hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler har du både mulighed for at købe og lease en nyere, brugt Porsche. Alle vores biler er af nyere dato, og bliver topklargjort ud fra vores særlige, høje kvalitetskrav, så de altid står knivspart. Har du en Porsche i kikkerten, kan du gøre en rigtig god handel – der er nemlig utroligt mange penge at spare ved at købe eller lease en af de pivfrække sportsvogne brugt. Vi sørger for, at du får en masse tryghed med i handlen. Vi samarbejder nemlig med CarGarantie, som er førende forsikringsspecialister og tilbyder ekstra garanti, så du er godt dækket i hele Europa. Har du spørgsmål til køb eller leasing af vores nyere, brugte Porsche, så kontakt os endelig.