Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 3 resultater

Topklargjorte, brugte Seat Leon

Seat Leon er en dristig, lækker bil, der vækker stor begejstring. Køreegenskaberne i den sporty Seat Leon er fremragende – affjedringen er suveræn, styrtøjet er præcist og motor og gearkasse spiller fantastisk godt sammen. Bilen har et attraktivt, sporty udtryk med friske linjer, som fortsætter inde i bilen. I kabinen er der god plads over det hele – også på bagsædet, hvor både børn og voksne kan strække benene. Seat Leon er bestemt ikke en kedelig bil, og dens størrelse og rummelighed gør den til et rigtig godt valg som familiebil.  

Nyere, brugte Seat Leon kommer med en masse lækkert, topmoderne udstyr, som optimerer din køreglæde og gør dine køreture sjovere. Hos Lindholm Biler finder du et stort, flot udvalg af nyere, brugte Seat Leon til både salg og leasing. Alle vores nyere, brugte Seat Leon står altid topklargjorte og klar til at indtage vejene 

Privatleasing af brugt Seat Leon

Drømmer du om at drøne rundt i en sporty Seat Leon, men er du ikke parat til at smide en masse skejser efter en spritny bil, så kan leasing være det rette valg for dig. Hos Lindholm Biler tilbyder vi privatleasing af en nyere, brugt Seat Leon. Når du privatleaserbetaler du en lille førstegangsydelse, som max vil svare til 30 % af bilens anskaffelsessum. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse. Du skal ikke bekymre dig om hverken service, værkstedsregninger, eller afskrivning på bilen. Når du privatleaser, er det hele nemlig inkluderet i prisen. Du kommer altså ikke pludselig til at rende ind i uforudsete udgifter. Det betyder, at du får en masse økonomisk tryghed med i handlen, når du leaser en nyere, brugt Seat Leon  

Når du leaser

Når du leaser din nyere, brugte Seat Leon, betaler du en fast månedlig ydelse, som fastsættes ud fra et par forskellige parametre. Dit valg af forsikringer og serviceaftaler, en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit kørselsbehov er nogle af de ting, som bruges til at fastsætte din månedlige ydelse. Typisk er en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og du bestemmer helt selv, hvor længe du vil lease din skønne Seat Leon. Når din leasingaftale udløber, leverer du blot bilen tilbage til os. Du slipper dermed for besvær, der tit er forbundet med, at skulle skaffe sig af med en brugt bil igen.

Køb brugt Seat Leon hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Seat Leon til både salg og leasing. Alle vores brugte Seat Leon står altid topklargjorte ud fra vores særlige, høje kvalitetskrav. Du bemærker derfor næsten ikke, at det er en nyere, brugt Seat Leon og ikke en fabriksny, når du sætter dig ind på førersædet. Du mærker dog betydelig forskel på prisen – du sparer nemlig en del penge ved at købe eller lease brugt. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en nyere, brugt Seat Leon, er du altid velkommen til at kontakte os.