Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Topklargjorte, brugte Skoda Octavia

Skoda gør det godt på markedet for alt fra minibiler til familiebiler, men en bil, der virkelig har manifesteret sig på markedet som den ultimative familiebil, er den ultrapopulære Skoda Octavia. En brugt Skoda Octavia det oplagte valg, hvis du leger med tanken om en lækker moderne bil i et smukt organisk design, hvor der er kræset for interiør og eksteriør og masser af plads i kabine såvel som bagagerum. Derudover er nyere, brugte Skoda Octavia udstyret med innovativ teknologi og smarte løsninger, der er en del af Skodas “Simply Clever”-program, som byder på løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere.  

Hos Lindholm Biler forhandler vi et stort udvalg af skønne, brugte Skoda Octavia til køb og leasing. Men det er ikke hvilke som helst brugte Octavia. De står nemlig alle sammen topklargjorte og knivskarpt, så det nærmest er ligesom at sætte sig bag rattet på en spritny bil.  

Privatleasing af brugt Skoda Octavia

Skoda Octavia er den ultimative familiebil, der er nemlig oceaner af plads. Drømmer du om en ordentlig, lækker familiebil, men er du ikke klar til de mange forpligtelser og uforudsete udgifter, der kan komme med at være bilejer. Ja, så kan det måske godt betale sig for dig at privatlease frem for at købe.  

Hos Lindholm Biler kan du privatlease en brugt Skoda Octavia. Det helt særlige ved privatleasing er, at du får masser af økonomisk tryghed og masser af sikkerhed i hverdagen. Du ved nemlig altid, hvad det koster dig at have bil på månedlig basis. Du kan lægge beløbet ind i dit budget og bliver ikke overrasket af uforudsete udgifter på bilen. Det er nemlig sådan, at du med privatleasing betaler en fast månedlige ydelse for at lease bilen. I denne kan der inkluderes alt fra serviceaftaler til forsikringer. Udover den månedlige ydelse skal du dog også betale en førstegangsydelse for at få fingrene i en brugt Skoda Octavia. Førstegangsydelsen er forholdsvis lav og udgør en procentdel af bilens erhvervelsessum. Det vil sige, at du skal betale en lille procentdel af den pris, du skulle give, hvis du købte den på traditionel vis.   

Når du leaser

Hele leasingprisen fastsættes altså ud fra dit valg af aftaler, men også ud fra en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit årlige kørselsbehov. Du er selv med til at sammensætte din leasingaftale og er faktisk også helt selv herre over, i hvor lang tid du vil lease en nyere, brugt Skoda Octavia. En typisk leasingperiode er mellem 12-36 måneder. Når din leasingaftale udløber, skal du hverken bekymre dig om restværdi eller at få solgt bilen, du leverer den blot tilbage til os. Vil du vide mere om privatleasing, kan du blive klogere her. 

Køb Skoda Octavia brugt hos Lindholm Biler

Ved køb og leasing af en brugt Skoda Octavia hos Lindholm Biler, er du altid garanteret en topklargjort og superlækker brugtbil. En nyere, brugt Skoda Octavia er nemlig mindst lige så lækker som en fabriksny – prisen er bare endnu bedre. Ved at købe og lease en brugt Skoda Octavia får du masser af bil for pengene. Har du spørgsmål til vores biler eller til køb og leasing hos os, er du altid meget velkommen til at kontakte os.