Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 14 resultater

Topklargjorte, brugte Volvo

Svenske Volvo er kendt for deres evne til at fusionere design, sikkerhed og komfort. Faktisk har Volvo siden sin start i 1927 specialiseret sig i at skabe ualmindeligt holdbare, super sikre og vanvittigt familievenlige biler – ja, det var faktisk Volvo der opfandt sikkerhedsselen, som vi kender den i dag. Volvos store fokus på sikkerhed belønnes også, da Volvo altid formår at score højt i sikkerhedstests. Det betyder, at nye såvel som brugte Volvo har et ualmindeligt højt sikkerhedsniveau.  

Volvo tilbyder ikke kun masser af sikkerhed, men byder også på masser af køreglæde og innovative, skandinaviske designs, der byder på lækker, eksklusiv enkelthed, som er en fryd for øjet. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af topklargjorte, nyere, brugte Volvo til salg og leasing.  

Flexleasing eller privatleasing af brugt Volvo 

Synes du, at det er mange penge at skulle af med for en brugt Volvo, selvom priserne er utroligt fordelagtige, så kan det være en fordel af privatlease eller flexlease din brugte Volvo. Privatleasing og flexleasing er to forskellige leasingformer, der minder ualmindeligt meget om hinanden, men som alligevel ikke er helt ens. Det særlige ved at lease frem for at købe er, at du faktisk kun betaler den skyhøje registreringsafgift for de måneder, du har bilen.  

Privatleasing af brugt Volvo 

Privatleasing er leasing/leje i en begrænset periode, der typisk ligger mellem 12-36 måneder. Vil du privatlease en brugt Volvo, skal du betale en førstegangsydelse og en fast månedlig ydelse. Førstegangsydelsen udgør max 30 % af Volvo’ens anskaffelsessum. Den månedlige ydelse fastsættes ved privatleasing ud fra dit kørselsbehov og dine valg af ekstraaftaler. Derudover betaler du en procentdel af bilens registreringsafgift om måneden. Ved udløbet af privatleasingaftalen afleverer du blot bilen tilbage til os. Det særlige ved privatleasing er, at du skal kende dit kørselsbehov rimelig godt. Når du gør det, giver privatleasing masser af tryghed rent økonomisk. Du ved nemlig altid, hvad din bil koster dig, og det er nemt at lægge den faste udgift ind i dit budget.  

Flexleasing af brugt Volvo 

Du kan også vælge at flexlease en brugt Volvo frem for at privatlease. Flexleasing giver god mening, hvis den Volvo, du er forelsket i, ligger i et prisleje mellem 350.000 og 500.000 kr. Med flexleasing betaler du ligesom ved privatleasing en førstegangsydelse samt en månedlig ydelse, hvor ekstraaftaler og en procentdel af bilens registreringsafgift er indregnet. Flexleasing er anderledes ved, at du ikke er bundet af kilometerbegrænsning. Det vil altså sige, at du har fri kilometer på din bil. Derudover er der indskrevet en restværdi i leasingaftalen, som skal indikere markedsværdien for den brugte Volvo ved aftalens udløb. Vil du gå i dybden med flexleasing, kan du blive klogere her. 

Køb brugte Volvo hos Lindholm Biler 

Ved køb eller leasing af en brugt Volvo hos Lindholm Biler, er det ligesom at blive ejer af en helt ny bil. Alle vores brugte Volvo er nemlig af nyere dato og står altid topklargjorte. Du får derfor masser af bil for pengene, og kan desuden får masser af ekstra sikkerhed med i handlen, da vi samarbejder med CarGarantie, der tilbyder specialforsikringer og ekstra garanti, så du er sikret et trygt bilkøb. Ligger du inde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation her.