Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 6 resultater

Brugt Volvo XC60

Svenske Volvo forstår at kombinere lækkert skandinavisk design med masser af komfort og enorm køreglæde – noget, der har gjort Volvo til et helt formidabelt bilmærke. Volvos ultrapopulære SUV Volvo XC60 er kun med til at understrege alt det vidunderlige ved Volvos biler. Sikkerhed, komfort, gode køreegenskaber og design går nemlig hånd i hånd i denne mellemstore SUV. Den kommer med masser af sikkerheds- og ekstraudstyr og med sin høje indstigning og brede kølergrill, har den sat sig solidt som en af markedets lækreste og bedste SUV’er. 

Hos Lindholm Biler er alle vores brugte Volvo XC60 topklargjorte, så de nærmest står som ny. Fordelen ved at købe en brugt Volvo XC60 hos Lindholm Biler er, at du kan spare lidt penge og finde en brugt med masser af udstyr. Priserne på nye Volvo xc60 er forholdsvis høje og som på alle nye biler, er der en større afskrivning de første par måneder. På trods af dette holder Volvo XC60 brugtvognsprisen utroligt godt – og der er derfor mulighed for at gøre en rigtig god handel. 

Privatleasing af brugt Volvo XC60 

Synes du, at en brugt Volvo xc60 er lige i den dyre ende, eller er du bare vild med økonomisk tryghed, bør du måske overveje at lease en brugt Volvo XC60 frem for at købe den. På den måde slipper du får at bekymre dig om værditab på bilen. Privatleasing er oplagt til leasing af en nyere, brugt Volvo xc60. Her skal du nemlig kun betale en førstegangsydelse, som er lavere end bilens egentlige købssum, hvis du skulle købe den på stedet. Førstegangsydelsen udgør max 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter vil der blive fastsat en fast månedlige ydelse, så du altid ved, hvad det koster dig at køre rundt i din brugte xc60.  

Når du leaser 

Privatleasing er egentlig blot langtidsleje af bil, og du kan derfor lease en brugt Volvo XC60 i alt fra 12-36 måneder – det giver dig desuden mulighed for at skifte bil ofte. I leasingperioden kan du hos Lindholm Biler tilkøbe vejhjælp og serviceaftaler og få dette lagt ind i den månedlige ydelse, hvis du ønsker 100 % sikkerhed og økonomisk tryghed. Når din leasingaftale udløber, afleverer du ganske enkelt bare din brugte Volvo xc60 tilbage til os.

Køb brugt Volvo XC60 hos Lindholm Biler 

Når du privatleaser eller køber en brugt Volvo XC60 hos Lindholm Biler, får du masser af kvalitet for pengene. Alle Volvo XC60 er topklargjorte og står knivskarpt og til en skarp pris. Har du brug for ekstra sikkerhed og tryghed i forbindelse med dit brugtbilskøb, tilbyder vi i samarbejde med CarGarantie masser af garantiordninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al den nødvendige kontaktinformation til vores afdelinger her.