Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 4 resultater

Topklargjorte, brugte VW Polo

VW Polo er efterhånden en klassiker. Den findes i mere end syv generationer – og med god grund. Som VW’s andre biler byder den nemlig på solid, tysk kvalitet og fremragende køregenskaber, der gør det til en sand fornøjelse at sætte sig ind bag rattet. Ja, faktisk er VW Polo så populær, at den har været den fjerde mest solgte brugtbil i Danmark. Det skyldes blandt andet en rigtig lækker kabine med smukt interiør samt mange smarte løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere. Du finder eksempelvis lækkert udstyr som touchskærm og mobiltilslutning i de nyeste brugte modeller. 

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af den frække VW Polo i masser af forskellige udstyrsvarianter og årgange. Alle topklargjorte så de står knivskarpt og nærmest ligesom ny.  

Privatleasing af brugt VW Polo

Drømmer du om en brugt VW Polo og om økonomisk tryghed, så kan du med fordel vælge at lease frem for at købe. Privatleasing er den oplagte leasingform til en brugt VW Polo. Her skal du nemlig hverken bekymre dig om at sælge bilen efter endt leasingperiode eller bekymre dig om restværdi og afskrivning på bilen.  

Det særlige ved privatleasing af en brugt VW Polo frem for køb, er at du altid ved, hvad din bil koster dig om året såvel som på månedlig basis. Du skal ikke bekymre dig om dyre værkstedsregninger og andre uforudsete udgifter, det hele kan nemlig inkluderes i leasingprisen. Ved privatleasing betaler du en førstegangsydelse, der svarer til max 30 % af bilens anskaffelsessum samt en fast månedlig ydelse. Den faste månedlige ydelse udregnes ud fra dit kørselsbehov, en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit valg af ekstraaftaler som serviceaftaler og vejhjælp. 

Når du leaser 

Ved leasing af en brugt VW Polo bestemmer du selv, i hvor lang tid du vil lease den. En normal leasingaftale strækker sig over 12-36 måneder. Når din leasingaftale udløber, skal du blot levere bilen tilbage til os. Den skal selvfølgelig være i fin stand. Vil du blive klogere på privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse meget mere lige her. 

Køb brugte VW Polo hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler finder du masser af nyere, brugte VW Polo til salg såvel som leasing. Vi finder en model, der passer til dig. Du finder brugte VW Polo, der alle sammen er topklargjorte, så de står knivskarpt og nærmest føles som ny. Har du brug for ekstra tryghed i forbindelse med dit køb af brugt bil, så tilbyder vi hos Lindholm Biler i samarbejde med CarGarantie forskellige garantiordninger, der giver dig masser af tryghed efter købet af din bil. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende vores brugte VW Polo, er du altid velkommen til at kontakte os.