Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte, brugte VW Touareg

VW Touareg er en sand luksus SUV, der så dagens lys første gang i 2002, og for pokker den er lækker  selv som brugt. Der er nemlig rig mulighed for at finde brugte VW Touareg med masser af ekstraudstyr og masser af hestekræfter under kølerhjelmen. VWs formidable luksus SUV byder nemlig på masser af trækkraft og super kørekomfort og ikke mindst masser af køreglæde, når du sætter dig ind bag rattet på den høje og smukt indrettede SUV. 

Der er kræset for udstyr, design og detaljer indvendigt og udvendig, og så er Touareg’en kendt for sit eksklusive rå udseende, der får enhver VW-elsker til at kaste lange blikke. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Touareg – alle topklargjorte, så de nærmest står som ny. 

Privatleasing af brugt VW Touareg  

Er du på udkig efter ny bil, og har du fundet frem til, at en smart, brugt VW Touareg er den helt rette bil for dig, men synes du lige, at det er lovligt mange penge at hive op af lommen, hvis du skal købe den, så kan du hos Lindholm Biler heldigvis også privatlease nyere, brugte VW Touareg. Privatleasing byder på masser af økonomisk tryghed, og du undgår alle bekymringerne, der som regel er forbundet med at være bilejer. Du skal hverken tænke på dyre værkstedsregninger eller afskrivning på bilen. Nemmere og tryggere har det aldrig været at få ny bil.  

Privatleasing af en nyere brugt VW Touareg giver masser af økonomisk tryghed i og med, at du altid ved, hvad bilen koster dig på månedlig basis. Det er nemlig sådan, at du med privatleasing betaler en fast månedlige ydelse, som altid er den samme. Den faste månedlige ydelse fastsættes ud fra dit årlige kørselsbehov, dit valg af forsikringer, serviceaftaler og en procentdel af bilens registreringsafgift. Derudover skal du betale en førstegangsydelse, som max må svare til 30 % af anskaffelsessummen, hvis du skulle købe den. Ofte er førstegangsydelsen dog en del lavere. 

Når du privatleaser

Når du har besluttet dig for at lease en af vores nyere, brugte VW Touareg, kan du faktisk helt selv bestemme, hvor lang leasingperioden skal være. Ved privatleasing ligger en leasingperiode typisk mellem 12-36 måneder. Du skal desuden ikke gøre andet, end at levere din brugte VW Touareg tilbage til hos, når leasingperioden ophører. Du skal hverken bekymre dig om restværdi, eller om du kan komme af med bilen igen. Vi sørger nemlig for det hele, når du privatleaser en brugt VW Touareg. Ønsker du at gå i dybden med privatleasing hos Lindholm Biler, kan du blive klogere lige her. 

Køb brugte VW Touareg hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm finder du et stort udvalg af nyere, brugte VW Touareg til leasing og salg. Alle vores brugte VW Touareg er topklargjorte, så de nærmest står som ny. Ja, faktisk føles det som at sætte sig ind bag rattet på en spritny bil. Har du spørgsmål til vores udvalg af brugte VW Touareg, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder al information til vores bilhuse lige her.