Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte BMW 218i

Hos Lindholm Biler kan du spare utroligt mange penge ved at købe eller lease BMW 218i brugt frem for at købe en spritny. Vi har altid et stort udvalg af nyere, brugte BMW, som alle står topklargjorte og klar til en prøvetur.

På denne side køber du din næste bil

 
 

BMWs 2-serie, som har været på markedet siden 2014, består blandt andet af en elegant coupé med sporty designlinjer samt en rummelig MVP med op til syv sæder. Den yderst velkørende BMW 218i er seriens trecylindrede dieselmodel med 140 heste. BMW 218i, og de øvrige udgaver i 2-serien, er et perfekt match til dig med et aktivt familie- og fritidsliv. Med sjove køreegenskaber og god køredynamik er du sikret en behagelig og underholdende tur selv på lange strækninger. Kabinen er komfortabelt og lækkert indrettet, og der er masser af luft overalt – ikke mindst på bagsæderne, hvor der er god plads til børn såvel som voksne. Derudover kommer BMW 218i med alverdens topmoderne udstyr, som både sikrer underholdning på farten og høj sikkerhed.

Privatleasing af brugt BMW 218i

Før du haster ud og køber en lækker, men afsindig dyr premiumbil som en laber BMW 218i, er det en rigtig god ide at overveje privatleasing. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en flot, nyere, brugt BMW 218i i topstand til en enormt skarp pris. Ikke nok med at der er en hulens masse penge at spare, du får også adskillige fordele heriblandt enormt meget fleksibilitet som bilejer. Du bestemmer selv hvor længe, du vil lease din nyere, brugte BMW 218i, og du har altså mulighed for at skifte bil, så ofte du vil. Som regel varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og når din leasingperiode ophører, leverer du blot bilen tilbage til Lindholm Biler i god stand.

Når du leaser

Når du privatleaser en nyere, brugt BMW 218i hos Lindholm Biler, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30% af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse, som blandt andet fastsættes ud fra dine valgte serviceaftaler og forsikringer, en procentdel af bilens registreringsafgift og dit kørselsbehov hele leasingperioden. En af de helt store fordele ved privatleasing er, at du får masser af økonomisk tryghed, da du på forhånd kender alle dine udgifter til bilen. Lyder leasing som noget for dig, kan du læse meget mere om fordelene ved at privatlease hos Lindholm Biler lige her.

Køb brugt BMW 218i hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af flotte, nyere, brugte BMW 218i til både salg og leasing. Vil du gerne være den heldige ejer af en flot, brugt BMW 218i, er du altid velkommen til at slå vejen forbi en af vores afdelinger i Aarhus, Viborg og Fredericia. Alle vores brugte biler topklargøres på eget klargøringscenter efter særlige, høje kvalitetskrav, så du er sikret en brugt bil i topstand – ja vores brugte biler står faktisk så knivskarpt, at de ligner spritnye. Hvis du ligger inde med spørgsmål eller godt kunne tænke dig en snak med en af vores dygtige rådgivere om leasing eller dit næste bilkøb, er du meget velkommen til at kontakte os.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.