Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Brugt BMW 220d - Topklargjort

BMW 220d er en ualmindeligt lækker sag, og hos Lindholm Biler kan du købe eller lease en nyere, brugt BMW 220d til en afsindig skarp pris. Alle vores nyere, brugte BMW 220d topklargøres professionelt, så du har mulighed for at gøre en fantastisk god og tryg handel på en brugt bil i topstand.

På denne side køber du din næste bil

 
 

I BMWs 2-serie, som består af en række elegante og sporty coupéer, finder du BMW 220d. BMW 220d er en lækker dieselbil med 190 heste og fantastisk køredynamik. Bilen er en oplevelse af ren luksus lige fra det øjeblik, du glider ind på det behagelige førersæde og mærker de overdådige materialer i kabinen, til når du flyver hen over motorvejen, mens forbikørende måbende betragter dig med en snert af jalousi. Derudover er BMW 220d rummeligt og lækkert indrettet med god plads overalt i kabinen samt bagagerummet, hvilket gør, at bilen ikke blot er en fryd for øjet, men også enormt praktisk til hverdagsbrug.    

Privatleasing af brugt BMW 220d

Der er rigtig mange fordele ved privatleasing, og det kan derfor være en god ide at overveje at lease din brugte BMW 220d frem for at købe. En af de største fordele ved privatleasing er, at du på forhånd kender alle udgifterne på bilen. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30 % af bilens pris, hvis du skulle købe den. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Privatleasing er super fleksibelt, og du bestemmer selv hvor længe, du vil lease bilen. En leasingaftale løber typisk over 12-36 måneder, og når din leasingperiode udløber, leverer du bare bilen tilbage til Lindholm Biler i god standhvorefter du frit kan lease en ny, lækker bimmerJa med leasing kan du faktisk skifte bil så ofte, du vil uden store økonomiske tab.  

Når du leaser

Den faste månedlige ydelse du betaler, når du leaser en nyere, brugt BMW 220d hos Lindholm Biler, fastsættes blandt andet ud fra dine valg af serviceydelser, forsikringer, en procentdel af bilens registreringsafgift og dit kørselsbehov i leasingperiodenMed privatleasing får du masser af økonomisk tryghed, og du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter på bilen for eksempel i forbindelse med serviceeftersyn og reparationer. Du kan læse meget mere om privatleasing hos Lindholm Biler lige her 

Køb brugt BMW 220d hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler vælger du selv, om du vil privatlease eller købe din nye, brugte BMW 220d. Hvis du allerede har gjort plads i garagen, er du meget velkommen til at svinge forbi en af vores forhandlere i Aarhus, Viborg og Fredericia, hvor vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig. Alle vores brugte biler er af nyere dato, og de står alle knivskarpt. Bilerne topklargøres nemlig på eget klargøringscenter efter vores særlige, høje kvalitetskrav, før de tager plads i vores store udstilling. Med andre ord er du sikret en nyere, brugt bil i topstand. For at kunne tilbyde dig markedets bedste forsikringsordninger samarbejder vi med CarGarantie, som er en af de førende og mest erfarne garantispecialister i Europa. Hvis du har spørgsmål, finder du kontaktinformation til alle vores afdelinger lige her, og du er altid meget velkommen til at give os et kald. 

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.