Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte BMW 330d

Savler du over den labre BMW 330d, ja så skal den da være din næste bil. Til trods for den noget skrappe nypris behøver du ikke trygle din chef om bonus – nej hos Lindholm Biler kan du spare massevis af penge ved at købe eller lease en topklargjort, nyere, brugt BMW 330d til en ekstremt skarp pris.

På denne side køber du din næste bil

 
 

BMW er kendt for ualmindeligt velkørende og ikke mindst smukke biler. I BMWs store sortiment finder du 3-serien, som er blandt danskernes absolutte favoritbiler og en af BMWs mest solgte modeller. 3-serien, som indeholder den køreglade BMW 330d med brændstoføkonomisk dieselmotor og masser af hestekræfter, kommer både som sedan og stationcar. Den er et godt valg til familiebil, da den byder på masser af plads til hverdagens udfoldelser i både kabine og bagagerum. Samtidig er BMW 3-serien en ekstremt populær firmabil. Det skyldes blandt andet bilens eksklusive og elegante design samt den velindrettede førerplads, der sikrer føreren en behagelig kørestilling og maksimal komfort.

Privatleasing af brugt BMW 330d

Hvis du planlægger at forkæle dig selv med en lækker BMW 330d, bør du overveje at lease frem for at købe. Privatleasing har en lang række fordele. Blandt andet er der masser af penge at spare, og hos Lindholm Biler kan du privatlease en flot, nyere, brugt BMW 330d, der føles spritny. Med leasing får du masser af fleksibilitet som bilejer. Du bestemmer selv hvor længe, du vil lease din nyere, brugte BMW 330d, og du kan derfor skifte bil så ofte, du har lyst. En leasingperiode varer typisk 12-36 måneder, og når perioden ophører, triller du blot bimmeren tilbage til os, hvorefter du kan lease en ny, sprød firma- eller familiebil.

Når du privatleaser

Når du privatleaser en nyere, brugt BMW 330d hos Lindholm Biler, betaler du en førstegangsydelse på højst 30% af det beløb, der svarer til bilens anskaffelsessum. Efterfølgende betaler du en fast månedlig ydelse på bilen. Din månedlige ydelse fastsættes ud fra en procentdel af bilens registreringsafgift og dine valg af forsikringer samt reparations- og serviceaftaler. Derudover fastsættes den efter dit kørselsbehov i hele leasingperioden, så det er en god ide at vide, hvor langt du skal køre i din misundelsesvækkende BMW 330d. Du får altså en masse økonomisk tryghed, når du privatleaser, da du på forhånd ved, hvor meget bilen koster dig hele leasingperioden, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete udgifter.

Køb brugt BMW 330d hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler har vi et stort udvalg af flotte, nyere, brugte BMW 330d til både salg og leasing. Har du lyst til at se nærmere på vidundermaskinen og måske endda snuppe en prøvetur, er du altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger i Aarhus, Viborg og Fredericia. Alle vores nyere, brugte BMW 330d står altid topklargjorte, så de ligner dugfriske modeller, der kommer direkte fra fabrikken. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.