Brugt VW Golf

VW’s helt fantastiske Golf er efterhånden gået hen og blevet en klassiker og en af de største succeser på markedet. Der findes mere end syv generationer af den populære Golf, der første gang så dagens lys tilbage i 1974 og siden da har været nomineret til årets bil i Europa op til flere gange – og det er der selvfølgelig rigtig god grund til.  

På denne side køber du din næste bil

 
 

Den rappe Golf er både rummelig, veludstyret og har helt formidable køreegenskaber. Der er kræset om designet med skarpe, smalle forlygter og dynamiske linjer, der giver den et smukt aerodynamisk udtryk. Der er desuden kælet for de indvendige detaljer ved brug af kvalitetsmaterialer til sæderne, intuitiv midterkonsol og ergonomiske sæder. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte VW Golf – alle topklargjorte, så de nærmest fremstår som ny.  

Privatleasing af brugt VW Golf 

Sommetider kan det godt betale sig at lease frem for at købe, særligt når det gælder biler, der giver den gas på prisen fra ny – og det gør VW’s Golf. Det betyder også, at brugte VW Golf holder priserne rigtig godt, og det kan derfor være en fordel at lease en brugt Golf i stedet for at købe en, hvis du går og drømmer om ny bil. Privatleasing er den oplagte leasingform til en nyere, brugt VW Golf. Her skal du nemlig ikke bekymre dig om værditab eller restværdi i bilen. 

Privatleasing af en brugt VW Golf tilbyder økonomisk tryghed, da du kun skal betale en førstegangsydelse for at erhverve dig bilen for derefter at have en fast månedlig ydelse. I den faste månedlige ydelse udgør bilens registreringsafgift en lille procentdel, og du kan få inkluderet særlige aftaler som vejhjælp og serviceaftaler. Det fordelagtige ved leasing er, at du kun betaler registreringsafgift for Golfen i de måneder, du leaser den, og altid ved hvad din bil koster dig.  

Når du leaser 

Når du privatleaser en brugt VW Golf, kan du selv bestemme leasingperioden. Den ligger som regel mellem 12-36 måneder. Du skal ved privatleasing desuden kunne forudse dit kørselsbehov, da dette har indflydelse på leasingprisen. Når din leasingaftale udløber, behøver du ikke bekymre dig om at sælge din brugte VW Golf. Du skal blot levere den tilbage til os.

Køb brugte VW Golf hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte VW Golf til salg og leasing. Du finder brugte VW Golf i et væld af lækre udstyrsvarianter og alle sammen topklargjorte, så de nærmest står knivskarpt. En brugt VW Golf fra Lindholm Biler føles som en spritny bil.  

Er det første gang du køber brugt, eller har du bare brug for ekstra tryghed ved dit køb, så tilbyder vi i samarbejde med CarGarantie forskellige garantiordninger i forbindelse med køb og leasing. Har du spørgsmål vedrørende vores nyere, brugte VW Golf, er du velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur