Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte brugte Audi A4

Audi er efterhånden blevet synonym med luksus, og Audi A4 er bestemt ingen undtagelse. Det er en bil i mellemklassen og derved en af Audis mindre modeller. På trods af dette bliver du bestemt ikke skuffet, hvis du overvejer en nyere, brugt Audi A4. Dens dynamiske, strømlinede linjer, skrå forlygter og forkromede kølergril, giver den et lækkert, eksklusivt udseende – men ikke nok med det. Den er også spækket med udstyr. Du kan nemlig finde den med alt fra radarstyret fartpilot til navigation. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Hos Lindholm Biler er alle vores nyere, brugte Audi A4 topklargjorte. Det vil sige, at de står knivskarpt og er så gode som nye. Den eneste forskel fra en topklargjort Audi A4 og en spritny Audi A4 er, at den har er par kilometer på bagen. Men det er kun en fordel. Det betyder nemlig, at du undgår en stor afskrivning, når du skal af med bilen igen. Brugte Audi A4 hører nemlig til Premium-segmentet af biler og holder derfor priserne på brugtvognsmarkedet utroligt godt. Drømmer du om at blive godt kørende i en Audi, finder du et stort udvalg af brugte Audi A4 til salg og leasing her hos os.  

Privatleasing af brugt Audi A4 

Er du glad for økonomisk tryghed, og vil du helst være fri for at bekymre dig om afskrivningen på din brugte Audi A4, er privatleasing måske noget for dig. Med privatleasing af en nyere, brugt Audi A4 ved du altid, hvad den vil koste dig om måneden. Når du privatleaser en brugt Audi A4, skal du betale en førstegangsydelse. Denne ydelse er langt lavere end bilens købssum, hvis du har overvejet at købe. Ved privatleasing udgør førstegangsydelsen max 30 % af bilens anskaffelsessum. Dette er udover den månedlige ydelse, men kun den første måned. Det kan sammenlignes lidt med udbetalingen på et hus.  

Når du leaser 

Når din leasingaftale udløber, leverer du blot bilen tilbage til os. Den normale varighed for leasingaftaler ligger mellem 12 og 36 måneder, og du kan derfor vælge, den der passer til præcist dit behov, og hvor ofte du ønsker at skifte bil. Når du skal aflevere din leasede Audi A4 tilbage, skal den være i god stand. Almindeligt slitage og skader op til 5.000 kr. koster dig ikke ekstra. Det kan altså være en fordel at privatlease frem for at købe, hvis du ønsker en fed bil og økonomisk tryghed.  

Hos Lindholm Biler har du endda mulighed for at tilkøbe vejhjælp og serviceaftaler og få det hele lagt ind under din månedlige ydelse. Nemmere bliver det ikke. Vil du vide med om privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse mere lige her 

Køb brugt Audi A4 hos Lindholm Biler 

Når du køber eller leaser en brugt Audi A4 hos Lindholm Biler, er det ligesom at få en splinterny bil. Alle vores biler er nemlig topklargjorte, brugte biler, der føles som nye, men til en meget skarpere pris. I samarbejde med CarGarantie, tilbyder vi desuden en af det mest attraktive garantiordninger til brugte biler på det danske marked, hvis du ønsker ekstra tryghed i forbindelse med dit Audi køb.  

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.