Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjort, brugt Audi A5

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Audi A5 til både salg og leasing. Alle vores nyere, brugte biler topklargøres af professionelle, og står altid knivskarpe, som kom de direkte fra fabrikken.

På denne side køber du din næste bil

 
 

En nyere, brugt Audi A5 fås enten som familievenlig sportback eller cabriolet, og er en elegant og eksklusiv luksusbil med alt, der hører til. Siden dens lancering i 2007 har Audi A5 opnået stor popularitet. Du får en forrygende familiebil med masser af plads både i kabinen og i bagagerummet, og du bliver forkælet med blandt andet sportssæder, masser af teknologi og fantastisk komfort. Hele herligheden er pakket ind i et sporty og elegant design med fremhævede sidepaneler og unikke kromdetaljer.    

Leasing af brugt Audi A5  

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, og det er ingen hemmelighed, at Audi er et eksklusivt bilmærke. Men du behøver heldigvis ikke vinde i lotto for at køre rundt i en sprød Audi A5. Hos Lindholm Biler kan du nemlig lease en nyere, brugt Audi A5. Du kan enten vælge at privatlease eller flexlease. Dit valg afhænger af din økonomidit kørselsbehovsamt og hvad du foretrækker.  

Privatleasing af brugt Audi A5  

Der er masser af fordele ved privatleasing, og den måske største er, at du får en masse økonomisk tryghed med i hatten, når du privatleaser. Du ved nemlig altid, hvad din Audi koster dig at drøne rundt i. Vælger du at privatlease en af vores nyere, brugte Audi A5, betaler du en lille førstegangsydelse, som højst vil være 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse, som blandt andet fastsættes ud fra dine valg af forsikringer, vejhjælp og serviceydelser, bilens procentvise afgift og dit kørselsbehov. Du bestemmer selv, hvor længe du vil lease din Audi A5, typisk varer en leasingaftale mellem 12-36 måneder. Du skal ikke tænke på restværdi eller afskrivning på bilen. Når leasingperioden ophører, leverer du blot bilen tilbage til os i god stand.  

Flexleasing af brugt Audi A5   

Flexleasing minder meget om privatleasing, dog er der en lille, men markant forskel. Vælger du at flexlease en nyere, brugt Audi A5, indskrives der en restværdi på bilen, som bliver sat ud fra den markedsværdi, vi forventer, bilen er værd, når din leasingaftale udløber. Til gengæld skal du ikke kende dit kørselsbehov på forhånd – du får nemlig fri kilometer. Du får altså stadig en masse økonomisk tryghed med i handlen, når du flexleaser. Er du i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig, er det en rigtig god ide at regne lidt på det. Som hovedregel er flexleasing oftest den bedste løsning, hvis bilen koster mere end 500.000 kroner fra ny

Køb brugt Audi A5 hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler kan du købe eller lease den luksuriøse Audi A5. Alle vores biler står altid topklargjorte, som var de spritnye. Du mærker faktisk slet ikke, at det er en nyere, brugt bil og ikke en fabriksny, når du glider ind bag rattet. Har du spørgsmål til køb eller leasing hos Lindholm Biler, er du altid velkommen til at kontakte os. Al vores kontaktinformation finder du her 

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.