Topklargjorte, brugte Audi A6

Hos Lindholm Biler er alle vores nyere, brugte Audi A6 topklargjorte, så du føler, at du sætter dig ind bag rattet på en spritny bil på trods af, at den har nogle kilometer på bagen. Audi hører til i premium-segmentet, og der kan derfor være penge at spare ved at kigge efter en brugt Audi A6 til salg eller leasing frem for at kaste lange længselsfulde blikke efter en spritny model. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Audi A6. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Audi og de fire smukt sammenflettede ringe er efterhånden symbolet på sand luksus, når det kommer til biler – og Audi A6 skuffer bestemt ikke. Audi A6 oser nemlig af eksklusivitet, og der er ingen tvivl om, at kvaliteten er i top. Kabinen i brugte Audi A6 er ultralækre med masser af udstyr, smukt udførte detaljer og smart, intuitivt ekstraudstyr – og så er der godt med plads. Derudover byder brugte Audi A6 på formidable køregenskaber, der sammen med masser af plads, gør den helt oplagt til lange køreture. Komforten er nemlig i top, motorudvalget er stort og ligeså er udvalget af gearkasser, der gør køreturen til en sand fornøjelse.  

Privatleasing af brugt Audi A6 

Drømmer du om en eksklusiv bil, men vil du helst være fri for bekymringerne, der fylder med ansvaret som bilejer, og kunne det også være rart ikke at skulle grave alt for dybt i lommerne for at få råd til drømmebilen? Med privatleasing af en nyere, brugt Audi A6 får du masser af økonomisk tryghed, og du kan nøjes med kun at betale en førstegangsydelse, der max svarer til 30 % af bilens anskaffelsessum samt en fast månedlige ydelse. Men hvad vil det så sige? Når du privatleaser en brugt Audi A6, skal du for at erhverve dig bilen betale et beløb, der aldrig må være højere end 30 % af bilens pris, hvis du skulle købe den – den er ovenikøbet ofte lavere end det. Derudover skal du ved privatleasing betale på månedlig basis for at have bilen, men i denne pris er alt fra en procentdel af registreringsafgiften til serviceaftaler og forsikring inkluderet. Det giver masser af økonomisk stabilitet og tryghed.  

Når du leaser 

En leasingaftale løber over 12-36 måneder, og du kan derfor vælge en leasingperiode, der passer lige præcis til dit behov. Når aftalen udløber, leverer du blot din brugte Audi A6 tilbage til os. Ved privatleasing skal du hverken bekymre dig om restværdi eller selv at sælge bilen – vi klarer det hele for dig. Du skal blot sørge for, at passe godt på bilen mens du leaser den, og levere den tilbage i god stand. Almindelig slitage og skader op til 5.000 koster ikke ekstra – og du kan derfor med ro i sindet drøne rundt i en brugt Audi A6, hvis du gerne vil have en fed bil men også økonomisk tryghed. Læs mere om privatleasing her. Du kan med fordel også overveje flexleasing, hvis lige netop dén brugte Audi A6, du har udset dig, ligger i et prisleje mellem 350.000 og 500.000 kr. Du kan her blive introduceret til flexleasing, og hvordan det er lidt anderledes end privatleasing i forhold til bl.a. restværdi.  

Køb brugt Audi A6 hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler kan du privatlease nyere, brugte Audi A6. Den eksklusive Audi A6 står nærmest som ny, selvom den er brugt – ja faktisk er det ligesom at sætte sig ind bag rattet på en spritny bil. Alle vores biler er nemlig topklargjorte, så de står knivskarpt. Har du ved køb eller leasing af den eksklusive Audi A6 brug for ekstra tryghed i forbindelse med din handel, samarbejder vi hos Lindholm Biler med CarGarantie, som tilbyder nogle af markedets mest attraktive garantiordninger til brugte biler. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.