Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte BMW X5

BMW X5 er en drønlækker SUV – måske endda kongen over SUV’er. Den udstråler ren luksus, og vil uden tvivl score dig mange misundelige blikke på motorvejen. BMW X5 emmer af prestige med dens moderne og udtryksfulde udstråling. Interiøret byder blandt andet på indbydende lædersæder og intelligent, digitalt teknologi, der er med til at give dig en helt suveræn og ekstraordinær køreoplevelse. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

BMW X5’s flotte, kraftfulde fremtoning, fantastiske køreegenskaber samt høje sikkerhed og komfort gør bilen til en sikker vinder og et fornuftigt valg, hvis du ønsker en rigtig luksusøse. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte BMW X5. De står alle topklargjorte og knivskarpt, som var de spritnye. Du får fornemmelsen af at sidde bag rattet i en helt ny SUV, når du hopper ind på førersædet. 

Privatleasing af brugte BMW X5

Drømmer du om at drøne rundt i en toplækker SUV i form af en BMW X5, men giver tanken om, hvad sådan en luksusslæde vil koste dig kuldegysninger, ja så er privatleasing måske det rette valg for dig. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en nyere, brugt BMW X5. Privatleasing kan være den perfekte løsning, hvis du drømmer om en BMW X5, men har mareridt om købsprisen. Privatleasing kræver nemlig kun, at du betaler en førstegangsydelse, som højst vil svare til 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Der følger en masse økonomisk tryghed med, når du privatleaser, da du altid ved, hvad bilen koster dig. Værkstedsregninger, service og afskrivning på bilen skal du slet ikke bekymre dig om. 

Når du leaser

Den faste månedlige ydelse du betaler, når du leaser en nyere, brugt BMW X5 fastsættes ud fra forskellige parametre blandt andet dit kørselsbehov, dit valg af forsikringer og serviceaftaler og en procentdel af bilens registreringsafgift. En typisk leasingperiode er på 12-36 måneder, og du bestemmer altså helt selv, hvor længe du vil drøne rundt i din lækre BMW X5. Du slipper også for besværet, der ofte er forbundet med at skille sig af med en brugt bil igen. Når leasingaftalen udløber, skal du blot levere bilen tilbage til os – nemmere bliver det ikke. Ønsker du at blive klogere på alle fordelene ved privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse meget mere her.

Køb brugte BMW X5 hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler kan du både privatlease og købe nyere, brugte BMW X5. Vi sørger for, at alle vores nyere, brugte BMW X5 altid står topklargjorte og klar til en køretur. Ja, du mærker faktisk næsten ikke, at der er tale om en nyere, brugt Bimmer og ikke en spritny bil, når du sidder bag rattet. Du sparer bare en masse penge sammenlignet med, hvis du skulle ud og købe en fabriksny SUV. Hvis du har spørgsmål til køb eller leasing af en BMW X5, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktinformation til alle vores afdelinger her.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.