Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte Fiat

Uanset om du er på jagt efter ny personbil, familiebil eller minibil, har Fiat en model, der opfylder dine behov. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Fiat til både salg og leasing. Alle vores nyere, brugte biler topklargøres af professionelle, så du er sikret en brugt Fiat i topkvalitet. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Folkekære Fiat stammer fra Italien og har eksisteret siden 1899. Fiat har altså gennem mere end et århundrede skabt skønne biler – men biler er faktisk ikke det eneste, Fiat har kreeret i sin levetid. Nej det italienske mærke har også prøvet kræfter med fremstilling af blandt andet jernbanevogne, lokomotivmotorer, militærkøretøjer og fly. I dag er det dog ikoniske biler som elskværdige Fiat 500 og populære Fiat Punto, Fiat er mest kendt for, og du skal ikke lede særlig længe på de danske veje for at spotte en af disse. Fiats biler udstråler masser af personlighed og charme, og så kommer de i et prisleje, hvor alle kan være med. Derfor er de blandt andet et populært valgnår nye, unge billister skal købe deres første bil.  

Privatleasing af brugt Fiat

Har du udset dig en af de mange labre Fiat-modeller, bør du overveje privatleasing. Der er rigtig mange fordele ved at privatlease. Først og fremmest slipper du for økonomiske bekymringer. Der følger nemlig en masse økonomisk tryghed med, når du privatleaser. Det skyldes, det fremgår af din leasingaftale, præcis hvad bilen koster digNår du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30% af bilens anskaffelsessum, og derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Du skal ikke tænke på hverken service, værkstedsregninger eller afskrivning på bilen. Dertil får du masser af fleksibilitet. Du bestemmer helt selv, hvor længe Fiat’en skal være din, og du får altså mulighed for at skifte bil meget oftere, end hvis du købte den.  

Når du leaser

Når du leaser en af vores nyere, brugte Fiat, fastsættes din månedlige ydelse ud fra forskellige parametre heriblandt dine valg af forsikringer og serviceaftaler, dit estimerede kørselsbehov og en procentdel af din Fiats registreringsafgift. Længden på leasingperioden bestemmer du selv, dog varer en typisk leasingperiode mellem 12-36 måneder. Når det er tid til, at du skal af med bilen igen, triller du den blot tilbage til os i god stand. Du kan læse meget mere om privatleasing hos Lindholm Biler her.   

Køb brugt Fiat hos Lindholm Biler

Hos Lindholm biler kan du privatlease, men du kan faktisk også købe dig en af vores nyere, brugte Fiat. Alle vores nyere, brugte Fiat topklargøres professionelt, så de står i tip-top stand. Ja du fristes faktisk til at tro, at de kommer direkte fra producenten, selvom prisen afslører, at det ikke er tilfældet. Du sparer nemlig en masse penge på at købe eller lease en af vores skønne, nyere, brugte Fiat. Har du spørgsmål eller blot brug for en snak med os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du finder alle vores kontaktinformationer lige her 

Modeller

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.