Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Brugt Ford Fiesta - topklargjort!

Ja, du får faktisk lidt af en lille luksusøse, hvis dit valg lander på en nyere, brugt Ford Fiesta. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Ford Fiestader alle står topklargjorte, som var de spritnye.  

På denne side køber du din næste bil

 
 

Ford Fiesta er en bil, de fleste efterhånden har stiftet bekendtskab med. Det er nemlig en utrolig populær bil på de danske veje – og af god grund. Ford Fiesta lever fuldt ud op til sit navn og tilbyder en sjov og festlig køreoplevelse. Køreglæden forøges kun af den flotte, moderne kabine og de rummeligekomfortable sæder. Ford Fiesta kommer desuden med et væld af smart, moderne og praktisk ekstraudstyr heriblandt fartpilot, parkeringssensor og aircondition.  

Privatleasing af brugt Ford Fiesta

Er du på jagt efter en lille, familievenlig drøm af en bil, så er Ford Fiesta et rigtig godt budHvis du dog ikke er klar til at smide store skejser efter en ny bil, ja så er leasing et oplagt valg. Hos Lindholm Biler tilbyder vi privatleasing af nyere, brugte Ford Fiesta. Privatleasing kræver kun en mindre førstegangsydelse, som max vil være 30 % af bilens anskaffelsessum. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse. Når du privatleaser, skal du hverken tænke på værkstedsregninger, service eller afskrivning på bilen – det hele er med i prisen. Du får altså en masse økonomisk tryghed med i handlen, når du leaser en nyere, brugt Ford Fiesta, da du ikke pludselig kommer til at stå med uforudsete udgifter.  

Når du leaser

Når du leaser en nyere, brugt Ford Fiesta, betaler du en fast månedlig ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ud fra blandt andet dit valg af forsikringer og serviceaftaler, dit kørselsbehov samt en procentdel af bilens registreringsafgift. Du bestemmer helt selv, hvor længe du vil lease din Ford Fiesta. Typisk løber leasingaftaler mellem 12-36 måneder. Det smarte ved leasing er, at når din leasingperiode udløber, skal du blot levere bilen tilbage til os, så tager vi os kærligt af den. Du slipper derfor for besværet ved at skulle sælge bilen igen. Kunne du tænke dig at læse mere om alle fordelene ved privatleasing hos Lindholm Biler, kan du gøre det her. 

Køb brugte Ford Fiesta hos Lindholm Biler

Du finder et flot udvalg af lækre, nyere, brugte Ford Fiesta til både salg og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores brugte Ford Fiesta står altid i tip-top stand, så du bemærker næsten ikke, at det er en nyere, brugt bandit, og ikke en helt ny model der lige er trillet af samlebåndet, du sætter dig ind i. Du får altså din nyere, brugte Ford Fiesta til en yderst fordelagtig pris, alt imens du får følelsen af at drøne rundt i en skinnende, spritny bil. Hvis du har spørgsmål vedrørende køb eller leasing af en nyere, brugt Ford Fiesta, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktinformationer til alle vores afdelinger lige her. 

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.