Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Brugt Ford Mustang

Drømmer du om at blive den lykkelige ejer af en historisk, smuk Ford Mustangfinder du et flot udvalg af nyere, brugte Ford Mustang til både salg og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores nyere, brugte biler bliver topklargjorte af professionelle,  de altid står knivskarpt.  

På denne side køber du din næste bil

 
 

Med en brugt Ford Mustang får du et stykke amerikansk bilhistorie med hjem i garagen. Ford Mustang er nemlig en af de mest ikoniske biler, den amerikanske bilproducent Ford har kreeretDet unikke muskelbundt trillede af Fords samlebånd for første gang tilbage i 1964, og siden da har den sporty Mustang opnået enorm succes. Ford Mustang er indbegrebet af motorkraft. Du får unikkevilde køreegenskaber med masser af hestekræfter og fantastisk affjedringI nyere, brugte Ford Mustang, der også fås som cabriolet, finder du læderbetrukne sæder, topmoderne udstyr og omfattende sikkerhedsteknologi.  

Leasing af brugt Ford Mustang

Selvom Ford Mustang er en ren fornøjelse at køre, er det ingen fornøjelse at slippe prisen for den flotte, amerikanske muskelmaskine. For at undgå et surt opkald fra din bankrådgiver kan du med fordel lease en nyere, brugt Ford Mustang. Du finder masser af information omkring leasing hos Lindholm Biler her 

Privatleasing af brugt Ford Mustang  

Der findes masser af gode grunde til at vælge privatleasing. Vælger du at privatlease en nyere, brugt Ford Mustang, betaler du en lille førstegangsydelse, der max svarer til 30% af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse, som fastsættes ud fra et par forskellige parametre blandt andet dit estimerede kørselsbehov, dit valg af forsikringer og serviceaftaler og en procentdel af bilens registreringsafgift. Tilvælger du vejhjælp og service- og reparationsaftaler, slipper du for pludselige, uventede udgifter. Du får altså masser af økonomisk tryghed med i handlen, når du privatleaser en nyere, brugt Ford Mustang hos Lindholm BilerDu bestemmer desuden helt selv, hvor længe du vil lease din Mustang. Typisk varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og bilen skal blot tilbageleveres til Lindholm Biler, når perioden ophører.  

Flexleasing af brugt Ford Mustang  

Flexleasing kan i nogle tilfælde være den bedste løsning. Flexleasing minder meget om privatleasing, og du får stadig samme økonomiske tryghed. Forskellen er, at når du flexleaser, indskrives der en restværdi på bilen, som er den markedsværdi, det forventes, bilen er værd, når leasingperioden ophører. Du får til gengæld fri kilometer, så du skal ikke kende dit kørselsbehov i forvejen. Det kan være en rigtig god ide at regne på, om flexleasing er den bedste løsning, når du vil lease en nyere, brugt Ford Mustang. Som tommelfingerregel kan flexleasing bedst svare sig, hvis købsprisen på bilen ligger over 500.000 kr.  

Køb brugt Ford Mustang hos Lindholm Biler

Får du det også lidt varmt, når du ser den drønlækre Ford Mustang? Hos Lindholm Biler finder du et flot udvalg af nyere, brugte Ford Mustang til salg og leasing. Alle vores biler bliver professionelt topklargjorte ud fra vores særlige, høje kvalitetskrav, og du er derfor sikret en bil, der står knivskarpt. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en nyere, brugt Ford Mustang, er du altid velkommen til at give os et kald. Al vores kontaktinformation finder du lige her

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.