Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte brugte Hyundai

Drømmer du om at have en sprød Hyundai holdende i garagen, kan du spare massevis af penge ved at købe brugt. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Hyundai i topkvalitet. De er nemlig alle blevet professionelt topklargjort, så de står knivskarpt. Foruden salg tilbyder vi privatleasing af nyere, brugte Hyundai. Uanset om du køber eller leaser, er du sikret en god og tryg handel. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Hyundai stammer fra Sydkorea og blev etableret i 1967. Mærket har altså ikke nær så mange år på bagen som mange af konkurrenterne. Det har dog ikke været nogen hindring for Hyundai tværtimod. Sammen med Kia udgør de Hyundai Motor Group, som i 2010 var verdens fjerdestørste bilfabrikant. Hyundai disker op med toplækre, innovative modeller, og Hyundai-menuen består af alt fra rappe minibiler og rummelige familiebiler til grønne elbiler – alle med uovertrufne køreegenskaber og fyldt til randen med moderne teknologi.  

Privatleasing af brugt Hyundai

Har du en Hyundai i kikkerten, kan du med fordel overveje privatleasing. Hos Lindholm biler kan du sikkert og trygt privatlease en topklargjort, nyere, brugt Hyundai. Der er rigtig mange fordele ved privatleasing. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30% af bilens anskaffelsessum, og derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Privatleasing giver altså en masse økonomisk tryghed, da du altid ved, hvad din Hyundai koster dig, og du slipper for uforudsete udgifter. Værkstedsregninger, service og afskrivning på bilen skal du slet ikke tænke på.  

Når du privatleaser

Når du privatleaser en nyere, brugt Hyundai hos Lindholm Biler, betaler du en månedlig ydelse, som fastsættes ud fra dine valg af blandt andet service- og forsikringsaftaler, dit kørselsbehov og en procentdel af bilens registreringsafgift. Typisk varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder. Privatleasing er utroligt fleksibelt. Du bestemmer nemlig helt selv, hvor længe du vil lease din nyere, brugte Hyundai. På den måde kan du skifte bil, så ofte du vil. Når din leasingperiode ophører, leverer du blot bilen tilbage til Lindholm Biler i god stand. Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på de mange fordele ved privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse meget mere her. 

Køb brugte Hyundai hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Hyundai til utroligt skarpe priser. Alle vores nyere, brugte biler topklargøres professionelt, så de står som spritnye. Ja du kunne sagtens snydes til at tro, at det er en nyimporteret Hyundai, du hopper ind i, hvis ikke det var for den super skarpe pris. Ikke nok med at du får din nye, brugte Hyundai til en favorabel pris, du får også en masse sikkerhed og tryghed med i handlen. Vi samarbejder med CarGarantie for at tilbyde markedets mest attraktive specialforsikringer. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en af vores nyere, brugte Hyundai, eller har du blot brug for en snak, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder al vores kontaktinformation lige her 

Modeller

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.