Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte brugte Kia

Ja Kia er et beundringsværdigt mærke med evne for at skabe elskværdige, fornuftige og sikre biler. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Kia til både salg og Leasing. Alle vores Kia topklargøres, så de står, som var de spritnye.

På denne side køber du din næste bil

 
 

Kia stammer fra Sydkorea og blev grundlagt tilbage i 1944 – ikke som en bilproducent, men som en cykelfabrik. Faktisk begyndte mærket først at producere biler – eller rettere varevogne – i 1962. De første personbiler trillede af Kias samlebånd i 1974, og der skulle gå over 20 år endnu, før danskerne fik mulighed for at hoppe ind i en af de sydkoreanske køremaskiner. På trods af en noget turbulent start blev Kias biler lynhurtigt populære, og snart kunne de spottes overalt på de danske veje. Populariteten er vokset raskt i takt med, at mærket har lanceret flere elskværdige modeller såsom den labre, lille bybil Kia Picanto og den rummelige familiebil Kia Ceed.    

Privatleasing af brugt Kia

Hos Lindholm Biler kan du udleve din drøm om at suse rundt i en kæk Kia, uden det skal koste dig en formue. Du kan nemlig privatlease en af vores nyere, brugte Kia. Privatleasing har masser af fordele. For det første slipper du for at bekymre dig om uforudsete udgifter, der oftest følger med som bilejer. Du får masser af økonomisk tryghed med i handlen, når du privatleaser, da du altid ved, hvad din Kia koster dig. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30% af bilens anskaffelsessum – altså hvis du skulle købe den fra ny. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Du skal ikke bekymre dig om service, værkstedsregninger og afskrivning på bilen, når du privatleaser. Det gør det nemmere for dig at holde dig til dit budget, og du får mulighed for at skabe luft i økonomien 

Når du leaser en brugt Kia

Når du leaser din nyere, brugte Kia, betaler du en månedlig ydelse, som fastsættes ud fra forskellige parametre heriblandt dine valg af service- og forsikringsaftaler, dit kørselsbehov og en procentdel af bilens registreringsafgift. Privatleasing er desuden enormt fleksibelt. Du bestemmer helt selv, hvor længe du vil lease din nyere, brugte Kia. En typisk leasingperiode er på 12-36 måneder, du kan altså skifte bil, så ofte du vil. Når din leasingperiode ophører, leverer du blot din Kia tilbage til os igen. Lyder det som noget for dig, kan du læse meget mere om privatleasing hos Lindholm Biler her 

Køb brugt Kia hos Lindholm Biler

Skal din næste bil være en af Kias effektive, sydkoreanske banditter fyldt med charme, køreglæde og udstyr, finder du et stort udvalg af nyere, brugte Kia hos Lindholm biler. Alle vores biler topklargøres professionelt efter vores helt særlige, høje kvalitetskrav, så de står knivskarpt. Ja det er faktisk svært at se forskel på en af vores topklargjorte, nyere, brugte Kia og en fabriksny – selvom prisen er afslørende. Du sparer nemlig en masse penge ved at købe eller lease din Kia hos os. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder alle vores kontaktoplysninger lige her

Modeller

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.