Topklargjorte, brugte Nissan Qashqai

Der er altså kælet for alt fra designet af den karakteristisk V-formede kølergrill til lygter og udstyr – og hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Nissan Qashqai, der alle sammen står topklargjorte og nærmest føles som nye, når du hopper ind på førersædet af den skønne SUV.

På denne side køber du din næste bil

 
 

Nissan Qashqai er en drøm af en SUV – for er du gal, hvor er den lækkert. Du får en helt formidabel indstigning og et fænomenalt overblik over vejen foran dig. Kørekomforten er i centrum og ja, køreglæden er helt i top. Det er nemlig kræset for det meste i en brugt Nissan Qashqai. Interiøret og kontrolpanelet emmer af gennemført luksus, og der gemmer sig desuden masser af moment og kraft i de forskellige motorer, som du finder i de brugte modeller.    

Privatleasing af brugt Nissan Qashqai

Er du på jagt efter den perfekte SUV, og har du besluttet dig for at Nissan Qashqai er drømmebilen, men er du ikke parat til at grave kilometer-dybt i lommerne, ja så er leasing måske det helt rette for dig. Hos Lindholm Biler kan du nemlig privatlease en nyere, brugt Nissan Qashqai. Privatleasing kræver nemlig kun en lille førstegangsydelse, der max kan blive 30 % af bilens anskaffelsessum, og derefter skal du kun betale en fast månedlig ydelse. Privatleasing af en brugt Nissan Qashqai byder på masser af økonomisk tryghed for dig som bilejer. Du skal nemlig ikke tænke på hverken værkstedregninger, service eller afskrivning på bilen.  

Når du privatleaser

Når du leaser en brugt Nissan Qashqai fastsættes den faste månedlige ydelse ud fra et par forskellige parametre. Den udregnes nemlig ud fra dit valg af forsikringer og serviceaftaler, en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit kørselsbehov. Du kan desuden helt selv bestemme i hvor lang tid, at du vil lease din Qashqai. En typisk leasingperiode er på 12-36 måneder. Når din leasingaftale ophører, skal du blot levere bilen tilbage til os.

Køb brugte Nissan Qashqai hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et bredt udvalg af lækre, nyere, brugte Nissan Qashqai til både salg og leasing. Alle vores brugte Nissan Qashqai står altid topklargjorte og knivskarpt, så du nærmest ikke mærker, at der er tale om en nyere, brugt model og ikke en lige fra fabrikkens samlebånd. Ja, det føles faktisk næsten ligesom at sætte sig ind bag rattet på en spritny bil – bare til en meget mere fordelagtigt pris. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en brugt Nissan Qashqai, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.