Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte Opel

Står der ny, brugt bil på programmet, bør du nappe et kig på brugte Opel. Opel har produceret biler af utrolig høj kvalitet lige siden 1899. Men Opel har faktisk eksisteret længe før det. Opel blev nemlig grundlagt i Tyskland helt tilbage i 1862. Før Opel kastede sig over bilproduktion, var det først symaskiner og senere cykler og motorcykler, der trillede af samlebåndet. I dag er det dog pålidelige kvalitetsbiler, der er Opels vartegn. På Opel-hylden finder du alt fra fikse minibiler til skønne, praktiske familiebiler og store, robuste SUV’er

På denne side køber du din næste bil

 
 

Opel er et fantastisk valg, hvis du er på jagt efter en bil med god mekanik, snusfornuftige køreegenskaber og lang levetid til en suveræn prisog hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Opel. Køber du din brugte Opel hos os, gør du en rigtig god handel. Vi topklargør nemlig alle vores biler efter vores særlige, høje kvalitetskrav, så du får en brugt bil, der skinner, som var den spritny. Hos Lindholm Biler kan du desuden både købe og privatlease din nyere, brugte Opel.   

Privatleasing af brugt Opel  

Måske er privatleasing det helt rette for dig – i hvert fald hvis du drømmer om økonomisk sikkerhed. En af de største fordele ved privatleasing er nemlig, at du altid ved, hvad din brugte Opel koster dig at trille rundt i. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse, som fastsættes ud fra dit kørselsbehov samt dine valg af forsikringer, serviceaftaler og en procentdel af bilens registreringsafgift. Afskrivning på bilen skal du ikke bekymre dig om, og du skal heller ikke betale den fulde registreringsafgift, når du privatleaser. Du betaler ganske enkelt kun for de måneder, du leaser bilen. Der kan altså være mange penge at spare ved at lease frem for at købe. Med privatleasing har du desuden mulighed for at skifte bil langt oftere – du ved jo aldrig helt, hvornår dine behov pludselig ændres.  

Når du privatleaser en brugt Opel 

Når du privatleaser din nyere, brugte Opel hos Lindholm Biler, bestemmer du selv hvor lang tid, du vil lease bilen. En typisk leasingaftale er mellem 12-36 måneder. Når perioden ophører, skal du blot levere bilen tilbage til os. Du får desuden mulighed for at tilkøbe vejhjælp samt service- og reparationsaftaler, så du slipper for økonomiske overraskelser, hvis du pludselig skulle havne i en uventet situation. 

Køb brugte Opel hos Lindholm Biler 

Skal din næste køremaskine være en nyere, brugt Opel, kan du købe eller lease hos Lindholm Biler. Alle vores biler er af nyere dato og står altid topklargjorte, så du får nøglen til en brugt bil, der føles fabriksny i hånden. For at sikre dig en tryg handel samarbejder vi med CarGarantie, som laver markedet mest attraktive specialforsikringer og tilbyder ekstra garanti – ja du er faktisk dækket i hele Europa. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en nyere, brugt Opel, så tag endelig fat i os. Du finder al vores kontaktinformation her.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.