Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte Seat Leon

Nyere, brugte Seat Leon kommer med en masse lækkert, topmoderne udstyr, som optimerer din køreglæde og gør dine køreture sjovere. Hos Lindholm Biler finder du et stort, flot udvalg af nyere, brugte Seat Leon til både salg og leasing. Alle vores nyere, brugte Seat Leon står altid topklargjorte og klar til at indtage vejene

På denne side køber du din næste bil

 
 

Seat Leon er en dristig, lækker bil, der vækker stor begejstring. Køreegenskaberne i den sporty Seat Leon er fremragende – affjedringen er suveræn, styrtøjet er præcist og motor og gearkasse spiller fantastisk godt sammen. Bilen har et attraktivt, sporty udtryk med friske linjer, som fortsætter inde i bilen. I kabinen er der god plads over det hele – også på bagsædet, hvor både børn og voksne kan strække benene. Seat Leon er bestemt ikke en kedelig bil, og dens størrelse og rummelighed gør den til et rigtig godt valg som familiebil.   

Privatleasing af brugt Seat Leon

Drømmer du om at drøne rundt i en sporty Seat Leon, men er du ikke parat til at smide en masse skejser efter en spritny bil, så kan leasing være det rette valg for dig. Hos Lindholm Biler tilbyder vi privatleasing af en nyere, brugt Seat Leon. Når du privatleaserbetaler du en lille førstegangsydelse, som max vil svare til 30 % af bilens anskaffelsessum. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse. Du skal ikke bekymre dig om hverken service, værkstedsregninger, eller afskrivning på bilen. Når du privatleaser, er det hele nemlig inkluderet i prisen. Du kommer altså ikke pludselig til at rende ind i uforudsete udgifter. Det betyder, at du får en masse økonomisk tryghed med i handlen, når du leaser en nyere, brugt Seat Leon  

Når du leaser

Når du leaser din nyere, brugte Seat Leon, betaler du en fast månedlig ydelse, som fastsættes ud fra et par forskellige parametre. Dit valg af forsikringer og serviceaftaler, en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit kørselsbehov er nogle af de ting, som bruges til at fastsætte din månedlige ydelse. Typisk er en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og du bestemmer helt selv, hvor længe du vil lease din skønne Seat Leon. Når din leasingaftale udløber, leverer du blot bilen tilbage til os. Du slipper dermed for besvær, der tit er forbundet med, at skulle skaffe sig af med en brugt bil igen.

Køb brugt Seat Leon hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Seat Leon til både salg og leasing. Alle vores brugte Seat Leon står altid topklargjorte ud fra vores særlige, høje kvalitetskrav. Du bemærker derfor næsten ikke, at det er en nyere, brugt Seat Leon og ikke en fabriksny, når du sætter dig ind på førersædet. Du mærker dog betydelig forskel på prisen – du sparer nemlig en del penge ved at købe eller lease brugt. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en nyere, brugt Seat Leon, er du altid velkommen til at kontakte os.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.