Topklargjorte, brugte Skoda Octavia

Hos Lindholm Biler forhandler vi et stort udvalg af skønne, brugte Skoda Octavia til køb og leasing. Men det er ikke hvilke som helst brugte Octavia. De står nemlig alle sammen topklargjorte og knivskarpt, så det nærmest er ligesom at sætte sig bag rattet på en spritny bil.  

På denne side køber du din næste bil

 
 

Skoda gør det godt på markedet for alt fra minibiler til familiebiler, men en bil, der virkelig har manifesteret sig på markedet som den ultimative familiebil, er den ultrapopulære Skoda Octavia. En brugt Skoda Octavia det oplagte valg, hvis du leger med tanken om en lækker moderne bil i et smukt organisk design, hvor der er kræset for interiør og eksteriør og masser af plads i kabine såvel som bagagerum. Derudover er nyere, brugte Skoda Octavia udstyret med innovativ teknologi og smarte løsninger, der er en del af Skodas “Simply Clever”-program, som byder på løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere.  

Privatleasing af brugt Skoda Octavia

Skoda Octavia er den ultimative familiebil, der er nemlig oceaner af plads. Drømmer du om en ordentlig, lækker familiebil, men er du ikke klar til de mange forpligtelser og uforudsete udgifter, der kan komme med at være bilejer. Ja, så kan det måske godt betale sig for dig at privatlease frem for at købe.  

Hos Lindholm Biler kan du privatlease en brugt Skoda Octavia. Det helt særlige ved privatleasing er, at du får masser af økonomisk tryghed og masser af sikkerhed i hverdagen. Du ved nemlig altid, hvad det koster dig at have bil på månedlig basis. Du kan lægge beløbet ind i dit budget og bliver ikke overrasket af uforudsete udgifter på bilen. Det er nemlig sådan, at du med privatleasing betaler en fast månedlige ydelse for at lease bilen. I denne kan der inkluderes alt fra serviceaftaler til forsikringer. Udover den månedlige ydelse skal du dog også betale en førstegangsydelse for at få fingrene i en brugt Skoda Octavia. Førstegangsydelsen er forholdsvis lav og udgør en procentdel af bilens erhvervelsessum. Det vil sige, at du skal betale en lille procentdel af den pris, du skulle give, hvis du købte den på traditionel vis.   

Når du leaser

Hele leasingprisen fastsættes altså ud fra dit valg af aftaler, men også ud fra en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit årlige kørselsbehov. Du er selv med til at sammensætte din leasingaftale og er faktisk også helt selv herre over, i hvor lang tid du vil lease en nyere, brugt Skoda Octavia. En typisk leasingperiode er mellem 12-36 måneder. Når din leasingaftale udløber, skal du hverken bekymre dig om restværdi eller at få solgt bilen, du leverer den blot tilbage til os. Vil du vide mere om privatleasing, kan du blive klogere her. 

Køb Skoda Octavia brugt hos Lindholm Biler

Ved køb og leasing af en brugt Skoda Octavia hos Lindholm Biler, er du altid garanteret en topklargjort og superlækker brugtbil. En nyere, brugt Skoda Octavia er nemlig mindst lige så lækker som en fabriksny – prisen er bare endnu bedre. Ved at købe og lease en brugt Skoda Octavia får du masser af bil for pengene. Har du spørgsmål til vores biler eller til køb og leasing hos os, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.