Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjort, brugt Volvo V60

Uanset om det er arbejdstasken eller ægtefællen, der skal have plads på passagersædet, lever Volvo V60 op til alle forventninger til en sikker, flot og moderne stationcar. Hos Lindholm Biler kan du både købe og lease en nyere, brugt Volvo V60. Alle vores nyere, brugte biler står altid skinnende og topklargjorte. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Leder du efter den ultimative familiebil, er en brugt Volvo V60 et fantastisk godt bud. Volvo V60 er en stationcar, der emmer af kvalitet, komfort og køreglæde. Bilen er smukt udformet med lange, vandrette linjer. I kabinen er der masser af plads, og du bliver mødt af indbydendebehagelige sæder og et enormt bagagerum på hele 592 literDu finder desuden en masse topmodernepraktisk udstyr heriblandt sikkerhedsudstyr såsom nødbremse, adaptiv fartpilot og en række advarselssystemer. Du kan altså trygt tage hele familien med på tur i en brugt Volvo V60  

Privatleasing af brugt Volvo V60

Drømmer du om at eje den lækre Volvo V60, bør du overveje privatleasing. Der er masser af fordele ved at privatlease frem for at købe. For det første følger der en masse økonomisk tryghed med, når du privatleaser. Du ved nemlig altid, hvad det koster dig at køre rundt i din Volvo V60. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse, som højst vil svare til 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Omkostninger som afskrivning på bilen og værkstedsregninger skal du ikke bekymre dig om – de er inkluderede i prisen. Privatleasing giver dig desuden masser af fleksibilitet. Du bestemmer helt selv hvor længe, du vil lease din nyere, brugte Volvo V60. Med privatleasing får du derfor mulighed for at skifte bil langt oftere, end hvis du køberDet er især smart, hvis dine behov pludselig ændrer sig.  

Når du leaser

Vælger du at privatlease en nyere, brugt Volvo V60, betaler du en månedlig ydelse, som fastsættes ud fra forskellige parametre heriblandt dit valg af serviceaftaler og forsikringer, dit estimerede kørselsbehov og en procentdel af bilens registreringsafgift. Længden på leasingperioden bestemmer du, en typisk leasingperiode varer dog mellem 12-36 måneder. Når perioden ophører, triller du bare Volvoen tilbage til Lindholm Biler i god stand. Du finder meget mere information om privatleasing hos Lindholm Biler her 

Køb brugt Volvo V60 hos Lindholm Biler

Får den skønne Volvo V60 dit hjerte til at banke, finder du heldigvis et stort udvalg af nyere, brugte Volvo V60 til køb og privatleasing hos Lindholm Biler. Alle vores nyere, brugte Volvo V60 bliver professionelt topklargjorte efter vores særlige, høje kvalitetskrav, således at de altid står knivskarpt. Du bemærker faktisk slet ikke, at det er en nyere, brugt model, og ikke en spritny Volvo du hopper ind i. Du sparer til gengæld en masse penge ved at købe eller lease brugt. Har du spørgsmål til køb eller leasing af en nyere, brugt Volvo V60 eller en af vores mange andre flotte biler, eller har du bare brug for en snak med os, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder al vores kontaktinformation her.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.