Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte VW Polo

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af den frække VW Polo i masser af forskellige udstyrsvarianter og årgange. Alle topklargjorte så de står knivskarpt og nærmest ligesom ny.  

På denne side køber du din næste bil

 
 

VW Polo er efterhånden en klassiker. Den findes i mere end syv generationer – og med god grund. Som VW’s andre biler byder den nemlig på solid, tysk kvalitet og fremragende køregenskaber, der gør det til en sand fornøjelse at sætte sig ind bag rattet. Ja, faktisk er VW Polo så populær, at den har været den fjerde mest solgte brugtbil i Danmark. Det skyldes blandt andet en rigtig lækker kabine med smukt interiør samt mange smarte løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere. Du finder eksempelvis lækkert udstyr som touchskærm og mobiltilslutning i de nyeste brugte modeller. 

Privatleasing af brugt VW Polo

Drømmer du om en brugt VW Polo og om økonomisk tryghed, så kan du med fordel vælge at lease frem for at købe. Privatleasing er den oplagte leasingform til en brugt VW Polo. Her skal du nemlig hverken bekymre dig om at sælge bilen efter endt leasingperiode eller bekymre dig om restværdi og afskrivning på bilen.  

Det særlige ved privatleasing af en brugt VW Polo frem for køb, er at du altid ved, hvad din bil koster dig om året såvel som på månedlig basis. Du skal ikke bekymre dig om dyre værkstedsregninger og andre uforudsete udgifter, det hele kan nemlig inkluderes i leasingprisen. Ved privatleasing betaler du en førstegangsydelse, der svarer til max 30 % af bilens anskaffelsessum samt en fast månedlig ydelse. Den faste månedlige ydelse udregnes ud fra dit kørselsbehov, en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit valg af ekstraaftaler som serviceaftaler og vejhjælp. 

Når du leaser 

Ved leasing af en brugt VW Polo bestemmer du selv, i hvor lang tid du vil lease den. En normal leasingaftale strækker sig over 12-36 måneder. Når din leasingaftale udløber, skal du blot levere bilen tilbage til os. Den skal selvfølgelig være i fin stand. Vil du blive klogere på privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse meget mere lige her. 

Køb brugte VW Polo hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler finder du masser af nyere, brugte VW Polo til salg såvel som leasing. Vi finder en model, der passer til dig. Du finder brugte VW Polo, der alle sammen er topklargjorte, så de står knivskarpt og nærmest føles som ny. Har du brug for ekstra tryghed i forbindelse med dit køb af brugt bil, så tilbyder vi hos Lindholm Biler i samarbejde med CarGarantie forskellige garantiordninger, der giver dig masser af tryghed efter købet af din bil. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende vores brugte VW Polo, er du altid velkommen til at kontakte os.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.