Huskeseddel ved bilkøb

Bilkøb er en stor beslutning

Derfor er der nogle ting, vi synes er rigtig vigtige at have med i overvejelserne, så I får valgt den helt rigtige bil-løsning – både hvad angår mærke, biltype og ikke mindst bilbudget. 

Rigtig mange kunder fokuserer ikke så meget på det samlede bilbudget, men i højere grad på finansieringsydelsen. Det vil vi gerne lave om på!

Hos Lindholm synes vi, det er vigtigt at have et 360 graders syn på et bilskifte. Ofte kan man faktisk købe og finansiere en dyrere bil end forventet, fordi man måske sparer noget på den grønne ejerafgift eller serviceaftalen. Så lad os give en kop kaffe og lad os løbe dit bilbudget igennem sammen – drømmebilen kan jo være tættere på end du regner med. 

Finansiering

Den vigtigste faktor i et bilbudget er at få valgt den rigtige finansiering, og hos Lindholm har vi et virkelig godt produkt! Sammen med nogle af landets største udbydere har vi - på baggrund af kundetilbagemeldinger - lavet vores eget Lindholm Finans, hvor vi altid tilbyder en sikker og meget fleksibel finansiering til en rigtig skarp pris.

Mange banker tilbyder i dag også tilsyneladende billige billån, men disse er oftest bundet op på såkaldte "helkunde-forhold". Det vil sige, at du skal have din bankforretning, realkredit og pension hos banken - og ofte er prisen for den lave rente, at banken har pant i din friværdi i fast ejendom.

Hos Lindholm synes vi, at friværdi i fast ejendom skal bruges til at forbedre fast ejendom med - og selvom vi sælger gode biler, så holder de næppe de 30 år et realkreditlån varer 🙂

Lad i stedet os finansiere din nye bil. Vores produkt er meget fleksibelt, vi har altid en meget lav, ægte fsat rente, som giver fuld budgetsikkerhed, og vores bevillingsproces er hurtig og kan også klares i weekender og på helligdage.

Mange kunder har svært ved at koble en kontantpris sammen med en månedlig ydelse. Generelt koster det ca. kr. 120,-/måned at låne kr. 10.000,- ergo betyder et lånebehov på kr. 200.000,- en månedlig ydelse på ca. kr. 2.400,-

Vil du hellere have en ægte, fast rente, så der fuld budgetsikkerhed i hele lånets løbetid, så koster det kun cirka kr. 3,- mere om dagen ved et lån på kr. 200.000,-, så det er billigt for en helgardering.

CarGarantie

Garanti, er det nødvendigt? Hvad med købeloven?
I Danmark er der 24 måneders reklamationsret på et forbrugerkøb, og i de første 12 måneder af disse skal vi som forhandler kunne bevise eller sandsynliggøre, at en fejl ikke har været tilstede på købstidspunktet.

Købeloven tager nemlig kun hensyn til fejl, som har været på købstidspunktet, men først viser sig senere. Så kører du 10 måneder og 25.000 kilometer, hvorefter motoren pludselig går i stykker, så er det langt fra sikkert, at købeloven vil hjælpe dig.

Derfor anbefaler vi en tillægsgaranti, så du også er dækket ind selvom fejl må være opstået og ikke er oprindelige.

Vi har valgt at samarbejde med CarGarantie, som er Europas største udbyder af brugtbilgarantier, og hos Lindholm kan vi tilbyde op til 2 års garanti fra leveringstidspunktet, ligesom vi også kan tilbyde at forlænge bilens fabriksgaranti. Hvis der eksempelvis er 1 år tilbage af bilens fabriksgaranti ved levering, og du tilkøber 2 års garanti, så er du pr. automatik dækket ind i 3 år fra den dag, du kører afsted i din nye Lindholm bil.

Hos Lindholm dækker garantien altid både 100% af arbejdsløn og materialer.

Grundlæggende tilbyder vi to niveauer af CarGarantie:

COMFORT
Denne dækning svarer til 2/3 af en fabriksgaranti og dækker stort set alt mekanisk og elektronisk, der holder bilen kørende.

I COMFORT-dækningen fokuserer vi på bilens drift og sikkerhed - og på toppen af det er en række komfortelektronik såsom klimaanlæg, elruder, centrallås mv. også dækket ind.

Komponenter, som infotainmentsystemer er ikke dækket ind med en COMFOR-dækning.

COMFORT-dækningen kan tegnes på alle biler op til 5 år og 50.000 km - og koster cirka kr. 9,- om dagen.

COMFORT PLUS
Dette produkt er reelt en forlængelse af bilens fabriksgaranti. Således dækker den helt op til 95% af fabriksgarantien på en helt ny bil.

Udover dækningen af på COMFORT, dækker COMFORT PLUS også infotainmentsystemer, radar til eksempelvis adaptiv fartpilot og LED forlygter.

Vi anbefaler COMFORT PLUS til meget avancerede biler - herunder el- og hybridbiler.
COMFORT PLUS-dækningen kan tegnes på alle biler op til xx år og xx kilometer - og koster cirka kr. 13,- om dagen på en gennemsnitsbil.

Service- og reparationsaftale

Vores erhvervslinder har gjort det i mange år: sværget til den helt budgetsikre model med en service- og reparationsaftale, hvor der betales en månedlig pris, og hvor hele risikoen omkring er vores.

Typisk har sådanne aftaler været bundet sammen med leasing, men sådan behøver det ikke at være - faktisk kan det ofte være en billigere løsning at købe/finansiere bilen, og så koble serviceaftalen på.

Her er alt undtaget forsikringsskader dækket ind - fra forkofanger til bagkofanger. Vi betaler alt service, vi betaler alle reparationer - omd et er bremser, der er slidte eller motoren, der "springer i luften".

Du kan lave aftalen med eller uden dækaftale - men fælles for alle aftaler er, at alt service, og de fleste reparationer kan laves lokalt på et af vores mange partnerværksteder over hele landet - og uanset hvor du bor i landet, er der altid gratis lånebil ved værkstedsbesøg.

Ved at vælge en Lindholm Service- og Reparationsaftale, sparer du CarGarantien for den risiko dækker vi dig på - og merprisen behøver ikke være ret stor.

En gennemsnitsfamiliebil, der skal køre 25.000 kilometer/år, og hvor der laves en 3-årig service- og reparationsaftale med fuld garanto i hele perioden koster kun kr. 625,- om måneden eller kr. 20,- om dagen.

Hvis du samtidig vælger at få din nye Lindholm bil finansieret, så bliver forskellen i din månedlige ydelse kun kr. 200,-, og så er der fuld sikkerhed de næste 3 år.

Tag en snak med din Lindholm-rådgiver om dit beohv og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dig.

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.