LINDHOLM FINANS

- Danmarks billigste billån med fast rente

Med Lindholm Finans får du Danmarks billigste billån med fast rente fra bare 1,19% 

Vil du gerne kende dine renteudgifter til billån ned til mindste detalje? Så skal du vælge Lindholm Finans. Med fast rente er du sikret uforudsigelige udsving, og du ved derfor præcis, hvad det koster dig hver måned at finansiere din bil med Lindholm Finans. Hvis du gerne vil have en tryg løsning, når du skal finansiere din bil, skal du vælge Lindholm Finans. 

Vil du høre mere om Lindholm Finans? Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

  • Absolut! Og hveranden kunde vælger i dag at få finansieret via os. 

    Dels fordi vi i 9 ud af 10 tilfælde er billigere end banken, og ikke mindst fordi man med en finansiering via os, får et langt sikrere og mere fleksibelt produkt end banken kan tilbyde - eksempelvis med fast rente. 

  • Man skal vælge fast rente, hvis man vil sikre sig mod fremtidige rentestigninger. 

    På en bil til kr. 250.000,- er der kun kr. 100,- i forskel på en mdl. ydelse mellem variabel og fast rente. Derfor er fast rente et godt valg. 

  • Hvis I kommer med 20% i udbetaling, skal vi ingen papirer se, og kommer I med mindre end 20% i udbetaling, skal vores finansieringspartner se seneste årsopgørelse fra Skat og seneste lønseddel på hele husstanden. 

  • Nej. I langt de fleste tilfælde tager det faktisk kun et par minutter inden finansieringen er godkendt, og I er klar til at køre afsted i jeres nye Lindholm bil. 

  • Nej. Som med alle andre lån er der nogle omkostninger til eksempelvis tinglysning, og når vi oplyser en månedlig ydelse, så indeholder den ALTID alle omkostninger ved lånet. Der kommer altså ingen ubehagelige overraskelser med et Lindholm Finans-lån. 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Kontakt os her

Hvad koster det at låne med Lindholm Finans?

Priseksempel

Pris Kr. 250.000,- Udbetaling Kr. 50.000
Mdl. ydelse Kr. 2.713,- Fast rente 1,19%
ÅOP før skat 3,9% Samlede kreditomkostninger Kr. 27.892,-

FINANSIERING AF GRØNNE BILER

Med Lindholms grønne billån tilbyder vi billig finansiering af alle el- og hybridbiler fra 0,99%