Lindholm Finansiering

LINDHOLM FINANS

- Danmarks billigste billån med fast rente

Med Lindholm Finans får du Danmarks billigste billån med fast rente. 

Vil du gerne kende dine renteudgifter til billån ned til mindste detalje? Så skal du vælge Lindholm Finans. Med fast rente er du sikret uforudsigelige udsving, og du ved derfor præcis, hvad det koster dig hver måned at finansiere din bil med Lindholm Finans. Hvis du gerne vil have en tryg løsning, når du skal finansiere din bil, skal du vælge Lindholm Finans. 

Vil du høre mere om Lindholm Finans? Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

  • Absolut! Og hveranden kunde vælger i dag at få finansieret via os. 

    Dels fordi vi i 9 ud af 10 tilfælde er billigere end banken, og ikke mindst fordi man med en finansiering via os, får et langt sikrere og mere fleksibelt produkt end banken kan tilbyde - eksempelvis med fast rente. 

  • Man skal vælge fast rente, hvis man vil sikre sig mod fremtidige rentestigninger. 

    På en bil til kr. 250.000,- er der kun kr. 100,- i forskel på en mdl. ydelse mellem variabel og fast rente. Derfor er fast rente et godt valg. 

  • Ja. Uanset hvor mange penge du lægger i udbetaling, skal du kreditværdighedsvurderes. Det er vores finansieringsselskaber, der foretager vurderingen. Du skal bruge dit NemID og give selskabet adgang til din skattemappe. Der følger en udførlig guide med, og ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge. Fra finansieringsselskabet har fået adgang til din skattemappe og til en endelig vurdering foreligger, kan der gå alt fra 24 timer til et par dage. 

  • Nej. I langt de fleste tilfælde tager det faktisk kun et et døgn, men der kan i nogle tilfælde gå et par dage. 

  • Nej. Som med alle andre lån er der nogle omkostninger til eksempelvis tinglysning, og når vi oplyser en månedlig ydelse, så indeholder den ALTID alle omkostninger ved lånet. Der kommer altså ingen ubehagelige overraskelser med et Lindholm Finans-lån. 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Kontakt os her

Hvad koster det at låne med Lindholm Finans?

Priseksempel

Pris Kr. 250.000,- Udbetaling Kr. 50.000
Mdl. ydelse Kr. 2.713,- Fast rente 1,19%
ÅOP før skat 3,9% Samlede kreditomkostninger Kr. 27.892,-
Brugt VW Passat GTE

FINANSIERING AF GRØNNE BILER

Med Lindholms grønne billån tilbyder vi billig finansiering af alle el- og hybridbiler fra 0,99%