Lindholm Biler donerer kr. 37.505,- til de Danske Hospitalsklovne

31. oktober 2021

Lindholm Løbet bidrog med kr. 37.505 kr. til Danske Hospitalsklovne

Traditionen tro afholdt Lindholm Biler sit årlige Åbent Hus den sidste weekend i oktober. Hvert år løbes der søndag for en god sag. I år var det de Danske Hospitalsklovne, der kunne få en håndsrækning. Løbet er som altid helt gratis at deltage i, og for hver gået og løbet omgang donerer Lindholm Biler kr. 25,- til det gode formål. Ruten er på 2,6 km. og kan tilbagelægges en, to eller tre gange. Det er også muligt at pudse cyklen af og deltage i den 15 km. lange MTB-rute med start og slut fra Lindholm Biler. Her donerer vi kr. 50,- pr. deltager. 

I år var det også muligt at tilkøbe en specialdesignet løbebluse, hvor beløbet ubeskåret gik til de Danske Hospitalsklovne. Samlet set løb det donerede beløb op i kr. 16.550,- som Lindholm Biler valgte at doble og med salg af løbebluser endte det endelig på til kr. 37.505,-

 

Læs mere om indsamlingen til fordel for Hospitalsklovnene her