Brugt bil Mini Cooper

Privatleasing hos Lindholm Biler

- ingen hokus pokus. Bare fleksibilitet og frihed!

 

Drømmer du om tryghed i dit bilbudget uden uforudsete udgifter?

Og vil du gerne slippe for at spekulere på videresalg? Eller måske bare have friheden til at skifte bil, når du vil?
Så behøver du ikke drømme længere!

Hos Lindholm Biler kan du nemlig privatlease en nyere, brugt bil uden at binde dig selv på hænder og fødder. Vi tilbyder billig privatleasing af brugte biler, som alle er udvalgt, indkøbt og topklargjort på vores samarbejdspartners værksted ud fra vores høje kvalitetskrav. Det er derfor, vi kalder det en Lindholm Bil - det er ganske enkelt en brugt privatleasingbil i højeste klasse.

 

f

f

f

Ofte stillede spørgsmål

  • Ja, du kan opsige din leasingaftale efter 11 måneder + løbende måned. Uanset den oprindelige leasingperiode. 

  • Overkørte kilometer takseres med kr. 1,5,-/km. Hvis dit kørselsbehov har ændret sig markant midt i leasingperioden, så kontakt os for at finde den bedste løsning. 

  • Har din leasingbil fået en skade, skal du melde den til dit forsikringsselskab. 

  • Ja. Vi gennemgår altid bilen både før og efter leasingperioden. Småridser, "bilkabuler" og små stenslag anser vi som almindelige brugstegn. 

  • Udover den månedlige leasingydelse skal du betale grøn ejerafgift, forsikring, periodisk syn og brændstof. 

  • På langt de fleste privatleasingbiler er det muligt at eftermontere træk. 

  • Omkostninger til syn er ikke en del af den månedlige leasingydelse, og du skal derfor selv sørge for at få din leasingbil synet. Omkostninger udover selve synet (evt. reparationer) indestår vi naturligvis for. 

  • Ja, din udbetaling er vores sikkerhed, og der er forbrugt, når du har hentet bilen. 

 

 

FORDELENE VED PRIVATLEASING HOS LINDHOLM BILER
- ingen hokus pokus. Bare fleksibilitet og frihed. Hør mere

 

 

 

Privatleasing uden uforudsete udgifter

Med en Lindholm privatleasingaftale er du sikret mod uforudsete udgifter, da service og reparation af din bil altid er en del af den månedlige leasingydelse. VI har service- og reparationsaftale med 65 værksteder landet over. Så skal du ikke bekymre dig om uventede regninger, når du vil lease brug bil

 

Markedets største udvalg af brugte leasingbiler

Vi har altid markedets største udvalg af nyere, brugte privatleasingbiler, og vi rådgiver uden mærkepræferencer. Derfor har du stort set frit valg på alle hylder, hvis du ønsker at lease brugt bil. Vi bruger hele Europa som vores varelager, og især Tyskland er storleverandør af vores brugte leasingbiler. Hos Lindholm Biler har vi et stort udvalg, der altid tæller over 200 biler. 

 

Kun én måneds opsigelsesvarsel ved leasing af brugt bil

Vi er ikke interesserede i at binde dig på hænder og fødder. Derfor kan du opsige din leasingaftale efter 11 måneder + løbende måned, uanset hvor mange måneder leasingkontrakten oprindelig er på.

 

Vi tager din bil i bytte, når du leaser hos Lindholm Biler

Ja, den er god nok. VI tager gerne din bil i bytte, hvis du ønsker at privatlease en Lindholm bil. På den måde gør vi overgangen så let som muligt for dig, hvis du ønsker at skifte til privatleasing, men samtidig skal have afsat din nuværende bil.

 

Leasingbilen kan leveres på din adresse

Vi har gjort det nemt for dig at privatlease din Lindholm bil uanset hvor i landet, du bor. Vi leverer naturligvis din nye brugte leasingbil lige hjem i din indkørsel, hvis du ønsker det. Det eneste vi forlanger er, at du kvitterer for modtagelsen. 

 

Ingen bekymringer om restværdien af din leasingbil

Leasing af brugte biler har mange fordele. Eksempelvis er der ingen restværdi, når leasingperioden udløber. Det betyder, at du kvit og frit kan aflevere bilen tilbage til os uden at skulle spekulere på gensalgsværdien. Det minimerer din økonomiske risiko og dine bekymringer, og du har samtidig friheden til hurtigere at skifte din bil ud med en anden, hvis du får lyst til det. 

 

 

Vælg det kørselsbehov, der passer dig

Når du privatleaser, vælger du det kørselsbehov, der passer dig - ud fra en estimering af dit forventede kilometerforbrug. Den månedlige ydelse afhænger nemlig af, hvor mange kilometer du årligt kører i bilen. Det lyder måske en anelse rigid. Men bare rolig, det er det ikke. Tværtimod er det faktisk meget fleksibelt.

15.000 km. er den gennemsnitlige standardsats for privatleasingbiler, men det er slet ikke unormalt, at du har et kilometerforbrug, der overstiger det. Hvis du eksempelvis forventer at have et årligt kørselsbehov på 25.000 km., og du leaser i 36 måneder, betyder det, at du i hele perioden må køre 75.000 km. til den pris, du leaser til. 

Da bilens kørte kilometer har indflydelse på bilens restværdi, vil du i tilfælde af overkørte kilometer blive opkrævet et beløb, som er defineret i kontrakten pr. kilometer. Hvis dit kørselsbehov pludselig ændrer sig markant, vil det derfor være en god idé at henvende dig til os med henblik på at få ændret kontrakten. Alternativt kan du sætte det forventede kørselsforbrug lidt højere end dit egentlige estimat, hvis du vil undgå ekstraregninger.

Vil du vide mere? Kontakt os

 

 

Hvordan fungerer privatleasing af brugt bil?

En brugt leasingbil er ofte en god løsning for dig, der ønsker fleksibilitet og frihed, men ikke er interesseret i at lænse opsparingen. Når du leaser en bil her hos Lindholm Biler, så svarer det faktisk til, at du lejer bilen af os og får overdraget brugsretten til bilen i den givne periode. Som ved almindelig finansiering lægger du en udbetaling og herefter en månedlig ydelse i hele perioden. 

Ved almindelig finansiering vil man typisk betale af på bilen i 6-7 år, og når man er færdig med at betale, står man tilbage med en bil, der ikke længere er meget værd.

Ved leasing har du brugsretten af bilen i leasingperioden, som oftest er på 36 mdr. Efter leasingperiodens udløb stiller du blot bilen tilbage til os, og så er du klar til at køre videre i din næste leasingbil. 

Søren Rask - salgsleder hos Lindholm Biler i Viborg

Søren Rask

Salgsleder

Vi er leasingeksperter med mere end
15 års erfaring

Du bliver mødt af leasingeksperter, som har mere end 15 års erfaring med leasing, og som derfor besidder de rette kompetencer til at vejlede dig, når du skal anskaffe dig en brugt leasingbil. Du får rådgivning uden mærkepræferencer, dvs. vi kan vejlede i den rigtige retning ud fra en meget bred palette af brugte leasingbiler i alle mærker, modeller og prisklasser. Har vi ikke din drømmebil på lager, så skaffer vi den hjem på bestilling.

 

Vil du vide mere om privatleasing? Kontakt os her

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål?