Stor familiebil

– plads til hele familien, fantastiske køreegenskaber og høj komfort

Stor familiebil

Det kan være svært at finde den helt rette bil – især hvis du har en stor familie. Hos Lindholm Biler vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at vælge en bil, der opfylder alle dine behov. På denne side kan du derfor læse alt, du skal vide om store familiebiler og forhåbentligt blive en smule klogere på, hvilken bil der passer allerbedst til dig og din familie.

Store biler til den store familie

Med en stor familie kan det være en udfordring at finde en bil med god plads til alle. Heldigvis findes der masser af skønne, store familiebiler med både to og tre sæderækker, der ikke blot rummer hele familien, men også byder på fantastiske køreegenskaber og høj komfort hele vejen rundt i kabinen.

Herunder gennemgår og sammenligner vi de mest populære og oplagte biler til store familier nemlig MVP’en og SUV’en.

MPV'en

MVP’en er en blanding af en forvokset stationcar og simpelthen en lille minibus. MVP står for multi purpose vehicle, hvilket direkte oversat betyder multifunktionskøretøj. Det er da også lige, hvad den er nemlig en fleksibel bil, der klarer lidt af hvert inklusiv den travle hverdag, IKEA-turen og kør-selv ferien. MVP’en har op til syv sæder og mange praktiske funktioner heriblandt nem ind- og udstigning, og den er et godt valg til familier med flere børn. Den er som regel højere end en stationcar, hvilket gør, at forældre nemmere kan komme til barnestole og seler på bagsæderne. Bagsæderne kan desuden ofte arrangeres efter behov, så du hurtigt kan skabe plads til mere bagage. Bud på lækre MVP’er er Ford GalaxyVW Touran og Ford S-Max.

SUV'en

SUV’en er de seneste år gået hen og blevet enormt populær både på grund af dens fantastiske køreegenskaber og komfort og ikke mindst på grund af dens markante, luksuriøse fremtoning. SUV står for sport utility vehicle, og den er blandt andet kendetegnet ved dens evne til at erobre alle former for terræn – ja for de eventyrlystne er en tur offroad intet problem. SUV’en betegnes ofte blot som firehjulstrækker, selvom den fås både med og uden firehjulstræk. Ligesom MVP’en har SUV’en høj indstigning, bredt udsyn og op til syv sæder, som ofte kan arrangeres efter behov. Populære SUV’er som er oplagte til den store familie inkluderer Volvo XC90 og VW Tiguan

Nyeste biler på lager

6 gode grunde til at vælge en stor familiebil

Der kan være mange grunde til at vælge en stor familiebil. Det kan være, at familien vokser, eller at du bare gerne vil sikre, at der altid er plads til venner, indkøb eller ferietasker.
Den store familiebil er et godt valg til dig, der:

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur