Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 29 resultater

Topklargjorte brugte Audi

Audi har sat sig godt på tronen er lækre luksusbiler i Danmark – og det er der en særlig grund til. Audi laver nemlig biler i særklasse. Der er kræset om selv den mindste detalje og bilen emmer af lækkert design og høj kvalitet, hvor end du kigger. Brugte Audi er desuden særligt kendt for sit helgalvaniserede karrosseri, der sørger for at holde rust langt væk fra de eksklusive biler – ja faktisk er det det bedste inden for rusbeskyttelse.  

Det er dog ikke kun luksus i særklasse, som Audi er kendt for. Nye såvel som brugte Audi har helt vidunderlige køreegenskaber. Det skyldes blandt andet, at Audis motorer såsom deres firecylindrede 2.0-liters TFSI-motor har vundet prisen som årets motor i sin kategori, men det skyldes også det legendariske Quattro firehjulstræk, som du også finder blandt de brugte Audi. Det giver helt formidabel trækkraft og øger køreglæden yderligere. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Audi lige fra den ultrapopulære Audi A4 til Audis minibil Audi A1. Brugte Audi holder desuden prisen rigtig godt, hvilket gør, at du ikke behøver bekymre dig om den helt store afskrivning på bilen lige med det samme.   

Privatleasing eller flexleasing af brugt Audi  

Er drømmen en brugt Audi, og vil du undgå at skulle bekymre dig om afskrivning på bilen, og vil du bare gerne have økonomisk tryghed, er leasing måske noget for dig. Hos Lindholm Biler kan du sagtens lease en brugt Audi frem for at købe den. Der findes to typer leasing, du kan benytte dig af, når du sukker efter en luksusbil.  

Privatleasing af brugt Audi  

Ved privatleasing leaser du din brugte Audi i en begrænset periode, som typisk er mellem 12 og 36 måneder. Det er også muligt at levere bilen tilbage inden leasingaftalens udløb – der er dog altid en minimumsperiode, du skal have haft bilen i. Ved privatleasing af en brugt Audi betaler du en førstegangsydelse, når leasingaftalen indgås. Den er på max 30 % af bilens anskaffelsessum. Førstegangsydelsen er lidt samme koncept som udbetalingen på et hus. Derefter har du en fast månedlig ydelse på bilen, som du altid ved hvad er – den bliver fastsat ved leasingaftalens indgåelse. Her kan du blandt andet få inkluderet serviceaftaler, vejhjælp og forsikring. Ved privatleasing af en brugt Audi betaler du en fast pris for din bil hver måned og kan levere den tilbage, når aftalen udløber. Du skal ikke bekymre dig om hverken afskrivning eller restværdi.  

Flexleasing af brugt Audi 

Privatleasing og flexleasing er ikke helt det samme, men de minder utroligt meget om hinanden. Med flexleasing undgår du at betale den høje registreringsafgift på bilen, og kan derfor nøjes med at betale en månedlig ydelse, hvor registreringsafgiften er inkluderet og delt op i mindre dele. Flexleasing af en brugt Audi adskiller sig fra privatleasing ved, at der er en restværdi i bilen, når leasingaftalen ophører. Restværdien skal afspejle bilens markedsværdi på tidspunktet for aftalens ophør. Flexleasing er værd at overveje ved dyre luksusbiler, der ligger i et prisleje mellem 350.000 og 500.000 kr. Du kan blive klogere på de forskellige typer leasing her. 

Køb brugte Audi hos Lindholm Biler 

Når du leaser eller køber en nyere, brugt Audi hos Lindholm Biler, er det faktisk ligesom at få en spritny bil. Vi har nemlig klargjort alle vores brugte Audi, så de står knivskarpt og ligesom ny. Prisen er bare ekstra fordelagtig. Du får nemlig masser af luksusbil for pengene. Har du spørgsmål vedrørende vores biler eller angående leasing, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al kontaktinformation her.