Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte brugte Audi

Audi har sat sig godt på tronen er lækre luksusbiler i Danmark – og det er der en særlig grund til. Audi laver nemlig biler i særklasse. Der er kræset om selv den mindste detalje, og bilen emmer af lækkert design og høj kvalitet, hvor end du kigger. Brugte Audi er desuden særligt kendt for sit helgalvaniserede karrosseri, der sørger for at holde rust langt væk fra de eksklusive biler – ja faktisk er det det bedste inden for rustbeskyttelse. Audi tilbyder en lang række forskellige modeller – fra små økonomibiler til luksuriøse sportsbiler. Uanset hvilken type bil du er på jagt efter, kan Audi tilbyde en model, der kan imødekomme dine behov og ønsker.

På denne side køber du din næste bil

 
 

Det er dog ikke kun luksus i særklasse, som Audi er kendt for. Nye såvel som brugte Audi har helt vidunderlige køreegenskaber. Det skyldes blandt andet, at Audis motorer såsom deres firecylindrede 2.0-liters TFSI-motor har vundet prisen som årets motor i sin kategori, men det skyldes også det legendariske Quattro firehjulstræk, som du også finder blandt de brugte Audi. Det giver helt formidabel trækkraft og øger køreglæden yderligere. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Audi lige fra den ultrapopulære Audi A4 til Audis minibil Audi A1. Brugte Audi holder desuden prisen rigtig godt, hvilket gør, at du ikke behøver bekymre dig om den helt store afskrivning på bilen lige med det samme.

Privatleasing eller flexleasing af brugt Audi  

Er drømmen en brugt Audi, og vil du undgå at skulle bekymre dig om afskrivning på bilen, og vil du bare gerne have økonomisk tryghed, er leasing måske noget for dig. Hos Lindholm Biler kan du sagtens lease en brugt Audi frem for at købe den. Der findes to typer leasing, du kan benytte dig af, når du sukker efter en luksusbil.  

Privatleasing af brugt Audi  

Ved privatleasing leaser du din brugte Audi i en begrænset periode, som typisk er mellem 12 og 36 måneder. Det er også muligt at levere bilen tilbage inden leasingaftalens udløb – der er dog altid en minimumsperiode, du skal have haft bilen i. Ved privatleasing af en brugt Audi betaler du en førstegangsydelse, når leasingaftalen indgås. Den er på max 30 % af bilens anskaffelsessum. Førstegangsydelsen er lidt samme koncept som udbetalingen på et hus. Derefter har du en fast månedlig ydelse på bilen, som du altid ved hvad er – den bliver fastsat ved leasingaftalens indgåelse. Her kan du blandt andet få inkluderet serviceaftaler, vejhjælp og forsikring. Ved privatleasing af en brugt Audi betaler du en fast pris for din bil hver måned og kan levere den tilbage, når aftalen udløber. Du skal ikke bekymre dig om hverken afskrivning eller restværdi.  

Flexleasing af brugt Audi 

Privatleasing og flexleasing er ikke helt det samme, men de minder utroligt meget om hinanden. Med flexleasing undgår du at betale den høje registreringsafgift på bilen, og kan derfor nøjes med at betale en månedlig ydelse, hvor registreringsafgiften er inkluderet og delt op i mindre dele. Flexleasing af en brugt Audi adskiller sig fra privatleasing ved, at der er en restværdi i bilen, når leasingaftalen ophører. Restværdien skal afspejle bilens markedsværdi på tidspunktet for aftalens ophør. Flexleasing er værd at overveje ved dyre luksusbiler, der ligger i et prisleje mellem 350.000 og 500.000 kr. Du kan blive klogere på de forskellige typer leasing her. 

Køb og finansiering af brugte Audi hos Lindholm Biler 

Køb af brugte Audi

Når du køber en nyere, brugt Audi hos Lindholm Biler, er det faktisk ligesom at få en spritny bil. Vi har nemlig klargjort alle vores brugte Audi, så de står knivskarpt og ligesom ny. Prisen er bare ekstra fordelagtig. Du får nemlig masser af luksusbil for pengene. Har du spørgsmål vedrørende vores biler eller angående leasing, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al kontakt information her. 

Finansiering af brugte Audi

Finansiering af en brugt bil kan være en god måde at komme til at eje drømmebilen, hvis man ikke har mulighed for at betale kontant.

Når man finansierer en brugt bil, vil der som regel være nogle omkostninger forbundet med lånet. Disse omkostninger kan omfatte renter, gebyrer og forsikring. Det er derfor vigtigt at undersøge og sammenligne de forskellige billån og finansieringsmuligheder, inden man træffer et valg.

Hos Lindholm Biler ved vi en del om lånemuligheder og finansiering og kan guide dig til den helt rette finansiering for netop dig. Vi samarbejder blandt andet med finansieringsselskabet Santander, og vi kan derigennem tilbyde nogle af de bedste finansieringsmuligheder, når du vil finansiere din næste brugte bil hos Lindholm Biler.

 

Modeller

Q2 | A6 | Q5 | A4 | e-tron | Q3 | A5 | A3 | SQ5 | Q4 e-tron | A1 | SQ7 | R8 |

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.